Bever Ice Wall

Echt ijs, 12 meter hoog

Wil jij ervaren hoe het is om op écht ijs te klimmen bij temperaturen tussen de -5°C en -10°C? Op onze ruim 12 meter hoge ijsklimmuur in Den Haag kun je onder professionele begeleiding deze unieke ervaring meemaken!

Een half uur ijsklimmen kost inclusief materiaal en begeleiding €25,- per persoon. Heb je je eigen materiaal (schoenen, stijgijzers, ijsbijlen, helm, veiligheidsbril en gordel) bij je? Dan betaal je slechts €17,50 per persoon.

De Bever Ice Wall is geopend tijdens winkelopeningstijden van Bever Den Haag en maandag t/m vrijdag zelfs tot 22:30! Vanwege jouw veiligheid is er geen toegang zonder begeleider van Bever of van klimcentrum Steep Part. De minimum leeftijd is 14 jaar en het maximaal aantal klimmers per half uur is twee, maar je kunt natuurlijk ook alleen komen trainen voor de watervallen in Noorwegen. Kom je met meer dan zes personen klimmen, dan gelden andere tarieven. Geef dit aan bij je reservering en we zullen je een passend arrangement aanbieden.

Reserveren per e-mail

Vul onderstaand formulier in om te reserveren. Je ontvangt van ons nog een bevestiging van de reservering.Wanneer wil je komen ijsklimmen?