basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Dat vieren doen we in stijl!

Met een bijzondere, speciaal voor ons ontworpen rugtas van Millican, net zo bestendig als wij buitenmensen. En: samen met jou en je favoriete gear.

40 jaar buiten met de
Bever X Millican Anniversary rugzak

De liefdesbaby van Bever en Millican is een sterke roll-top rugzak van 18 liter, gemaakt van 100% gerecycled polyester uit 40 petflessen. Bij de rugzak krijg je vier unieke patches om er zelf op te strijken. Zo maak je de tas nog persoonlijker.

Maar er is meer! In het kader van duurzaamheid planten we per verkochte tas 3 bomen om ontbossing tegen te gaan. Omdat de tas – net als het geplante bos – er over 40 jaar zeker weten nog steeds is, geven we er 40 jaar garantie op. 


Koop jij die tas? Planten wij 3 bomen!

Per verkochte tas planten we 3 bomen, via Trees for All. Deze organisatie realiseert, herstelt en beschermt bos in binnen- en buitenland.

 

Hoeveel bomen gaan we planten?
Dat hangt af van hoeveel tassen we verkopen. We hebben minimaal 1.000 a 1.250 bomen (dit is een kwart hectare) nodig om een bedrijfsbos te planten. Halen we dat niet, dan komen onze bomen ten goede van een bos waar we als één van de sponsoren aan hebben bijgedragen. 

 

Waar en wanneer worden de bomen geplant?
In Nederland. Als we genoeg tassen hebben verkocht kunnen we met Trees for All een eigen bos realiseren. Rond september weten we hoeveel bomen we kunnen planten en in welk gebied. We gaan er vanuit dat we in november de eerste jonge bomen van ongeveer één meter hoog kunnen planten. Het plantseizoen loopt dan nog tot en met maart.

 

Kunnen we ook naar dat bos toe?
Jazeker! Trees for All zet zich in voor toegankelijke bossen. Ze zijn bestemd voor recreatie, dus je kunt in ieder geval in wandelen! Per gebied kijken we wat er, afhankelijk aantal bomen en beschikbare bestemmingsplannen, mogelijk is. Misschien kunnen we bossen creëren waar je nog meer kunt doen zoals mountainbiken.

40 jaar Bever | Millican Anniversary rugzak

40 jaar goede spullen met

jou en je favoriete gear

Wij geloven in goede spullen. Die versleten jas die je steeds opnieuw draagt, materiaal dat eindeloos meegaat. 40 jaar - of nog veel langer. Maar omdat spullen pas een verhaal krijgen door hun eigenaren, zijn we op zoek naar jou! Jij, je favoriete (Bever) buitengear en het verhaal over jullie samen. Dit verhaal gaan we portretteren, net als we doen met onze eigen buitenmensen. Dus wil jij jezelf terugzien in onze winkels en online? Stuur dan je foto’s of video (van jou en je gear, maar hoeft nog niet per se samen op één foto) en jullie verhaal naar hubnaarbuiten@bever.nl. Wij zijn benieuwd!