Garmin Fenix 5

Schrijf je in en je bent als eerste op de hoogte zodra de modellen op voorraad zijn

Verleg je grenzen

  • Geïntegreerde hartslagmeting in alle modellen
  • Nauwkeurige locatie- en snelheidsbepaling
  • Barometrische hoogtemeter en GPS-navigatie
  • Specifieke trainingsfuncties voor tientallen sporten
  • Personalisatie met apps uit de Connect IQ Store

Train zonder beperkingen

Trailrunners, hardlopers en andere actieve sporters profiteren van de Fenix 5 prestatiefuncties in een compact, robuust pakket. Via het overzichtelijke functiemenu blijven sporters tijdens hun training niet alleen op de hoogte van hun prestaties, maar weten ze dankzij de betrouwbare navigatiefuncties steeds precies waar ze zijn, ook buiten de gebaande paden. De toch al uitgebreide functieset wordt nog verder aangevuld met functies zoals automatisch schakelen tussen klimmen/hardlopen en de afstandsmeter bij klimmen.

Garmin Connect

Wanneer de Fenix horloges zijn gesynchroniseerd, kunnen de horloges gegevens automatisch uploaden naar Garmin Connect, de online fitnesscommunity, waar je workouts kunt vastleggen, gegevens kunt volgen en overwinningen kunt delen op sociale media. Beschikbaar op desktop of compatibele mobiele toestellen.

CONNECT IQ

Personaliseer jouw Fenix horloge met gratis downloads van de Garmin Connect IQ store. Je kunt de wijzerplaat aanpassen, gegevensvelden toevoegen en apps en widgets downloaden die in één oogopslag informatie geven.