Kom langs en maak kans op €1000,- shoptegoed

Alle bezoekers van onze nieuwe winkel op 14 juli ontvangen een voucher met een unieke code erop. De persoon die de juiste code heeft om de kluis in de winkel te openen wint de cadeaukaart die erin ligt, met een waarde van €250, €500, €750 of €1000.

 

Maximaal 1 voucher per klant

Actie geldt alleen op 14 juli 2018

Bekijk de actievoorwaarden

Openingsaanbieding

Lowe Alpine Edge 18 € 10,-

Deze populaire dagrugzak is  jouw betrouwbare en comfortabele metgezel om overal mee naartoe te nemen. Op gave stedentrips, mooie bergwandelingen of dagelijks naar school of werk deze tas is altijd een goede keuze.

 

Maximaal 1 per klant

Aanbieding geldt alleen op 14 juli 2018

Bekijk de actievoorwaarden

De nieuwe Bever Rotterdam Stadionweg

We hebben er een nieuwe Bever bij in Rotterdam, en wat voor een! Bever Rotterdam Stadionweg is één van de grootste Bever winkels in Nederland en een fantastische aanvulling op de bestaande winkels in het centrum van Rotterdam. De winkel is ruim 2000m2 en beschikt over een zeer uitgebreide collectie. Je kunt voor de winkel gratis parkeren en vanaf de A16 ben je er binnen een paar minuten. LET OP: I.v.m. de te verwachten drukte raden wij aan op 14 juli te parkeren bij De Kuip of parkeerplaats Noorderhelling.  

 

Het team van 30 buitenexperts helpt je graag op weg bij jouw buitenactiviteiten. Dat doen ze vanuit hun eigen buitenervaring, want de medewerkers van Bever Rotterdam Stadionweg zijn allemaal gek op buiten!

 

Meer over Bever Rotterdam Stadionweg