WIN EEN REIS (MET ONS) NAAR ZWITSERLAND!

Het prachtige Zwitserland is ontzettend divers. Het land heeft zo’n beetje alles waar wij Bevers gelukkig van worden! In de winter heeft het (misschien wel) de mooiste wintersportbergen van Europa, maar ook in de zomer liggen er veel mogelijkheden. Samen met een aantal echte buitenmensen trekken wij dus graag de Alpen in, op zoek naar de beste zomeractiviteiten van Zwitserland.

In samenwerking met Zwitserland hebben we een toffe route dwars door Zwitserland uitgestippeld, die we als echte avonturiers (voor het grootste gedeelte) te voet gaan afleggen. 
Deze route is opgedeeld in vier trails, met alle vier een eigen thema en moeilijkheidsgraad. Voor iedere trail zoeken wij een team van maximaal vier personen. Check de artikelen hieronder voor meer informatie over de trails, de regio’s, de activiteiten en de bijbehorende reisdata, en schrijf je daarna onderaan de pagina in.

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze trip. 
 

De trips van alle teams zullen gefilmd en gefotografeerd worden. We zijn er namelijk van overtuigd dat we verrast gaan worden door al het moois dat Zwitserland ons te bieden heeft en hier willen we graag van nagenieten. Daarbij kunnen we het materiaal met ons netwerk delen en zo nog veel meer mensen enthousiast krijgen voor Zwitserland als vakantiebestemming.
De winnaars krijgen voor 12 april 2019 bericht.

Spelregels

 1. Voor deelname en alle informatie over deze actie kijk je op www.bever.nl/zwitserland.

 2. Wie deelneemt aan de wedstrijd, stemt in met de spelregels.

 3. Je kunt jouw team inschrijven van maandag 4 februari 2019  tot en met uiterlijk zondag 17 maart 2019.

 4. De wedstrijd is geldig voor Nederlands-/Vlaamstalige deelnemers, woonachtig in Nederland en België.

 5. Voor de wedstrijd dien je jezelf en 2 of 3 teamgenoten in te schrijven via het inschrijfformulier op www.bever.nl/zwitserland, aangevuld met korte motivatie en een groepsfoto. De jury – bestaande uit personeel van Zwitserland Toerisme, Bever en A.S. Adventure – maakt de selectie van de deelnemers op basis van motivatie.

 6. Per etappe wordt een team geselecteerd van 4 personen. Met in totaal 4 etappes, betekent dit dat er 4 deelnemende teams zullen zijn.

 7. De prijs bestaat uit:
      a. Een meerdaags verblijf in verschillende accommodaties (bijvoorbeeld berghut, tweepersoonskamer,      groepskamer).
      b. De heen- en terugreis per vliegtuig (vertrek vanaf Brussel en Amsterdam/Schiphol).
      c. Vervoer in Zwitserland per auto of trein.
      d. Maaltijden zijn niet standaard inbegrepen. Eventuele snacks en drankjes tussendoor zijn voor eigen rekening.
      e. Alle geplande activiteiten langs de route zijn inbegrepen.
      f. Vervoer in Nederland of België van/naar het vliegveld is niet inbegrepen.

 8. Het verblijf en de heen- en terugreis vinden plaats afhankelijk van de gekozen etappe.

 9. Deelnemers stemmen ermee in dat er foto-, video- en audio opnamen gemaakt worden tijdens de reis, welke na afloop van de reis inzet worden in de media- en social media kanalen van Zwitserland Toerisme, Bever en A.S. Adventure.

 10. Deelnemers geven toestemming voor het gebruik van het foto-, video- en audiomateriaal voor onbepaalde tijd.

 11. De organisatoren van de wedstrijd – Zwitserland Toerisme, Bever en A.S. Adventure – behouden zich het recht deelnemers van deelname uit te sluiten of meervoudige deelnames te schrappen in het geval van onregelmatigheden of verdenking van technische manipulatie.

 12. Elke deelnemer is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen reisverzekering tijdens de reis naar en in Zwitserland. Zwitserland Toerisme, Bever of A.S. Adventure is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen.

 13. De prijs kan onder geen enkele vorm overgedragen worden of omgewisseld worden in geld of andere waarde.

 14. Over de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd.

 15. Het hoofdkantoor van Bever, gevestigd aan Ambachtsweg 3 te Pijnacker, organiseert deze wedstrijd in samenwerking met Zwitserland Toerisme en A.S. Adventure voor Nederlanders en Belgen ter promotie van het toerisme in/naar Zwitserland.

 

Uitgelichte merken