basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

BANFF Mountain Film Festival World Tour

s`werelds meest prestigieuze outdoor film festival

Informatie

Ook in 2016 komt de Banff Mountain Film Festival World Tour weer naar Nederland. De Banff World Tour is uitgegroeid tot een internationale referentie en wordt nu beschouwd als het grootste en meest prestigieuze festival voor avonturenfilms met de bergen als centraal thema. Het Festival wordt sinds 1976 elk jaar in november gehouden en heeft zijn naam te danken aan het dorp waar het wordt georganiseerd, Banff, gelegen in de staat Alberta in de Canadese Rocky Mountains. Na afloop van het Festival vertrekken de beste internationale avonturenfilms op wereldtournee. Ze worden vertoond in niet minder dan 39 landen en bezocht door meer dan 750.000 toeschouwers.

Twee uur lang worden avonturenfilms vertoond die je meevoeren naar ongelooflijk woeste streken waar je de meest spectaculaire expedities, de meest indrukwekkende culturen en de meest extreme sporten ontdekt. Alle vertoningen worden omkaderd door podiumanimaties, tentoonstellingen en ontmoetingen, en vinden plaats in een supergezellige sfeer. De selectie van 2016 bestaat uit 9 films en voor het eerst zullen alle films ook in het Nederlands ondertiteld worden.

 

Alle bezoekers van het Banff Mountain Film Festival in Nederland ontvangen tijdens de voorstelling een kortingsvoucher ter waarde van €12,- voor hun volgende aankoop bij Bever (bij besteding van minimaal € 100,-) Lees hier de actievoorwaarden.

BANFF Trailer 2016 Tour

Speelschema

Tijdens de voorstelling ontvang je een kortingsvoucher ter waarde van € 12,- te besteden in één van onze 40 winkels of op bever.nl. Lees hier de actievoorwaarden.

Iedere voorstelling bevat de volgende films