Geef je medewerkers buiten cadeau met de feestdagen

Bij Bever hebben we als missie om heel Nederland naar buiten te krijgen, ook op zakelijk gebied! Als bedrijf wil je je medewerkers motiveren om zoveel mogelijk actief buiten te zijn. Een medewerker die aan zijn of haar dagelijkse beweging komt, is gezonder en voelt zich van binnen beter. En al helemaal als deze beweging buiten plaatsvindt. Het afgelopen jaar heb je je medewerkers al hierbij geholpen, door een zakelijke bestelling bij ons te plaatsen.

Graag denken we ook met je mee over een eindejaarsgeschenk waarmee je het buitenleven aan kunt moedigen!

Liefde voor buiten

Liefde voor buiten staat bij Bever hoog op de agenda. We willen van buiten genieten, maar doen dit altijd met respect voor mens, dier en milieu. Een duurzaam cadeau zou dus perfect passen bij onze missie: meer mensen naar buiten krijgen, maar altijd met liefde voor buiten.  Voorbeelden van duurzame cadeau's zijn een mooie waterfles, een rugzak van gerecyclede materialen of een trui van gerecyclede spijkerbroeken. Kijk op onze Recyclepagina voor meer duurzame cadeau's.

Samen naar buiten

Wat is nog leuker dan naar buiten gaan? Samen naar buiten gaan! Maak een mooie wandeling met z'n tweeën, stap met de vriendengroep in een kano of ga kamperen met je gezin. Cadeau's om samen van buiten te genieten worden dus niet alleen door je werknemers gewaardeerd, maar door nog veel meer mensen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie wandelrugzak, kookgerei voor een kampeertrip of een hangmat.