20% korting op de leukste klimparken van Nederland

Dit seizoen ontvangen Bever Buitenleden exclusief voordeel bij een bezoek aan de leukste klimparken van Nederland; FunForest en Klimbos Nederland. En daar ga je: van boom tot boom, aan de ziplines, over hangbruggen, via netten en hangend aan stevige lianen midden in de mooiste bossen van Nederland. Wij zijn fan en daarom geven we jou 20% korting!

 

Hoe werkt het?

1. Ben je al Bever Buitenlid? Ga dan naar de website van Fun Forest of Klimbos Nederland. Ben je nog geen Bever Buitenlid? Geen probleem! Scrol dan naar beneden en meld je aan voor onze nieuwsbrief, that's it!

2. Bestel een ticket en voer de kortingscode* in. Je korting wordt direct verrekend

3. Toon je tickets, samen met de Bever nieuwsbrief of e-mail met kortingscode, aan de kassa en het feest kan beginnen!

 

*De kortingscode heb je ontvangen in de Bever nieuwsbrief. Geen nieuwsbrief ontvangen of hem al verwijderd? Vraag hem dan aan op deze pagina en ontvang de code direct per mail. 

 

BEN JE AL BEVER BUITENLID? VRAAG HIER DE KORTINGSCODE AAN

Fun Forest

Actie: 20% korting op alle standaard klimkaarten

 

Deze eerste klimparkorganisatie van Nederland heeft vier locaties in prachtige bossen door het hele land met in totaal 30 parcoursen, van 4 tot 15 meter hoogte. Wat je in een gewoon bos niet mag of kan doen, mag je hier wel. Of je nou jong bent of oud, Tarzan of jane, iedereen is welkom!

Fun Forest locaties

Veiligheid
Klimmen duurt 3 uur en dit is inclusief veiligheidsinstructie. Een klimgordel en helm krijg je op locatie te leen en de instructeurs houden toezicht vanaf de grond. Waar nodig helpen ze je.
Informatie over minimum leeftijd en lengte, begeleiding etc. kun je hier vinden.

HAAL HET BESTE UIT BUITEN ALS BEVER BUITENLID

Om deel te kunnen nemen aan deze partneractie moet je Buitenlid (voorheen Bever Cardhouder) zijn. Met ons Buitenlid programma haal je het beste uit buiten, zoals:

  • Deelname aan events, partneracties en clinics
  • Persoonlijke aanbiedingen
  • 10% korting op onze onderhoudservices
  • 365 dagen bedenktijd na aankoop

Ben ik al Buitenlid?

Wellicht ben je al Buitenlid, maar weet je het niet zeker. Je bent Buitenlid als je 1 of meerdere punten kunt afvinken: 

  • Je gegevens staan in het kassa-systeem van een Bever-winkel
  • Je hebt een inlog-account op bever.nl 
  • Je hebt een ‘Bever Card’ oftewel klantenpas.
  • Je ontvangt post en/of onze nieuwsbrief via email

Ik ben nog geen Buitenlid, wat nu? 

1.    Meld je eerst gratis aan! Klik hieronder op 'Gratis aanmelden'. Aanmelden kan ook in een winkel. 

2.    Ga terug naar deze pagina (www.bever.nl/klimpark).

3.    Vul het formulier in en krijg direct de kortingscode per mail toegestuurd

 

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag. 

 

Klimbos Nederland

Actie: 20% korting op alle standaard klimkaarten

 

Hier heb je keuze uit vier fantastische klimbossen. Elk klimbos is een attractie op zich en kent verschillende routes voor jong en oud. Je kunt in deze bossen de spannendste overgangen (en je zenuwen) bedwingen en genieten van prachtige uitzichten. Een leuk uitje voor jong en oud met 3,5 uur klimplezier!

Klimbos Nederland locaties

Veiligheid
In een uitgebreide verplichte instructie leer je veilig en zelfstandig klimmen. Getrainde medewerkers houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden hulp waar nodig. Informatie over minimum leeftijd en lengte, begeleiding etc. kun je hier vinden.

VOORWAARDEN KLIMPARKEN ACTIE 2019

•   De 20% korting is exclusief voor Bever Buitenleden. Meld je aan als Buitenlid via bever.nl/klimpark, via inloggen op bever.nl of bij de kassa in een Bever-winkel.

 

•   In de periode van maart t/m november 2019 zal in de Bever nieuwsbrief enkele malen de kortingscode worden gecommuniceerd.

 

•   Indien je tussentijds de kortingscode wilt ontvangen kun je dit doen door het invullen van het formulier op bever.nl/klimpark. Met het invullen van het formulier geef je aan al Bever Buitenlid te zijn en de Bever nieuwsbrief te willen ontvangen. Na het versturen van het formulier ontvang je direct een mail met daarin de kortingscode die gebruikt kan worden bij de reservering van de tickets bij Fun Forest en Klimbos Nederland. Je aanmeldgegevens worden niet gecommuniceerd aan derden en aan het einde van de actieperiode worden de formulieren verwijderd (je blijft wel Bever Buitenlid). 

 

•   Indien je nog geen Bever Buitenlid bent maar toch het formulier invult geef je automatisch toestemming voor het ontvangen van de Bever nieuwsbrief op het emailadres dat op het formulier is ingevuld. Je aanmeldgegevens worden niet gecommuniceerd aan derden en aan het einde van de actieperiode worden de formulieren verwijderd (je blijft wel Bever Buitenlid). 

 

•   De 20% korting is geldig op alle individuele tickets en op alle locaties van Fun Forest en Klimbos Nederland. Bij Fun Forest gaat het op de reguliere klimkaart voor kinderen, jongeren en volwassenen, de klimkaart speedrunner en de klimkaart (mini) monkey trail. Bij Klimbos Nederland gaat het om de ticket regulier en junior.

 

•   De reguliere ticketprijzen, en daarmee ook de absolute kortingsbedragen, verschillen per type ticket en locatie. Prijzen voor de verschillende tickets zijn te vinden op de websites van Fun Forest (funforest.nl) en Kimbos Nederland (klimbos.nl)

 

•   Tickets zijn altijd inclusief het gebruik van het benodigde materiaal.

 

•   Tickets kunnen alleen online gereserveerd worden op de websites van Fun Forest (funforest.nl) en Klimbos Nederland (klimbos.nl).

 

•   Indien je een ticket met 20% korting hebt besteld dien je aan de kassa van het klimpark waarvoor je de tickets hebt besteld aan te tonen dat je Bever Buitenlid bent. Dit doe je door de Bever nieuwsbrief of email met daarin de kortingscode te laten zien.

 

•   Tickets voor familie en vrienden kunnen ook met korting worden besteld. Je kunt maximaal 3 extra tickets bestellen met korting, wat een totaal maakt van 4 tickets per Bever Buitenlid.

 

•   De 20% korting bij Fun Forest en Klimbos Nederland is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.

 

•   Het ticket is niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.

 

•   Via deze kortingsactie ontvang je alleen korting op de ticketprijs bij Fun Forest en Klimbos Nederland. Bever is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de activiteiten die worden aangeboden door Fun Forest en Klimbos Nederland. Bij het betreden van de locaties van Fun Forest en Klimbos Nederland zijn de daar geldende algemene voorwaarden van toepassing.

Buitenkalender
Benieuwd naar andere activiteiten en evenementen? Check dan de Buitenkalender