basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Bever tentenshows

Maak kennis met ons aanbod

Tentenshows

Tentenshows zijn dé manier om kennis te maken met ons tentenaanbod. Je kunt de tenten zien, voelen, testen en we geven je graag advies over welke tent het best past bij jouw kampeeractiviteiten.

 

We hebben een goede collectie samengesteld van tenten die bij alle tentenshows te zien zijn. Dus of je met een expeditie naar de Noordpool gaat, een weekje fietsen in Duitsland of met de familie naar de camping op de wadden, wij helpen je bij het uitzoeken van de meest geschikte tent.

Onze medewerkers geven graag uitleg over verschillen in materialen, type tenten en de manier waarop jij je tent het beste onderhoudt. Naast tenten kun je bij ons ook terecht voor je complete kampeeruitrusting.

 

Grootste tentenshow van Nederland

In Houten staat een permanente tentenshow met een oppervlak van meer dan 4000m2 en met meer dan 130 tenten. Daarnaast is onze winkel in Houten compleet verbouwd en is de nieuwe Flagship-store het ultieme begin van je Buitenavontuur. Bever Houten is centraal gelegen en makkelijk te bereiken vanaf de snelweg.

 

Ook in Hengelo en Steenwijk

Na de verhuizing van de winkel in Hengelo, is de oude locatie aan De Brink ingericht als tentenshow. Hier vind je tientallen demotenten en tentaccessoires. 

 

De winkel in Steenwijk heeft een permanente tentenshow met een brede selectie van ons tentenassortiment. Heb je interesse in een bepaald model, informeer vooraf zodat we kunnen zorgen dat die voor je opstaat.