basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Bever Trainingclinics

Buiten train je op je best. De natuur is je ultieme sportschool in de buitenlucht! Graag laten we je zelf ervaren wat er buiten allemaal mogelijk is op sportief gebied. 

Daarom organiseren we komend seizoen - samen met verschillende partners - verschillende trainingclincis die je helpen weer helemaal in topconditie te komen.

Alles uiteraard buiten!

Mountain Athletics™ Training

Doe mee met de één uur durende Mountain Athletics™ Trainingssessies bij Bever Gelderlandplein in Amsterdam en Bever Amsterdam, Stadhouderskade. Deze workouts zijn helemaal gratis! De training wordt verzorgd door een The North Face® trainer die je begeleidt om jouw doel te behalen. Of je nu de The North Face® Lavaredo Ultra Trail wil uitlopen, een sterkere skiër wil worden of de summit van de berg van je dromen wil bereiken.

In het kort

 • Gratis deelname
 • Elke zaterdagochtend van 11.00 - 12.00 uur, Bever Gelderlandplein
 • Elke woensdagavond van 19.30 - 20.30 uur, Bever Amsterdam, Stadhouderskade

Salomon Trailrunning clinics

Het ultieme gevoel van vrijheid als je over de onverharde paden loopt? Samen met Salomon en MudSweatTrails nemen we je mee naar de mooiste plekjes.

 

Introductie- en inspiratieles

 

Of je nu een beginnende trailrunner bent of al geruime tijd hardloopt over de onverharde paden, wij hebben de clinic voor je! Tijdens zowel de introductie- als de inspiratieclinic kun je zelf schoenen en materiaal testen.
In de introductieclinic leggen we je uit wat er allemaal komt kijken bij trailrunning en wat je nodig hebt. Vervolgens nemen we je mee de natuur in voor het praktijkgedeelte. Hier geven we je techniektips en praktische informatie.
Bij de inspiratieclinic ligt de focus op het beleven van de mooiste, meest uitdagende paden en routes. Na een korte introductie gaan we meteen op pad en laten we je een mooi natuurgebied zien. We lopen ongeveer 1,5 uur.

In het kort

 • Inspirerende route
 • Looptechnieken
 • Zelf testen van schoenen en gear
 • Tips & Tricks
 • € 10,- kortingsvoucher

Röhnisch Buitenyoga

Yoga is een geweldige manier om te ontspannen door inspanning. En waar kun je nu beter ontspannen dan in de natuur? Samen met Röhnisch organiseren we daarom Buitenyoga.

 

Vinyasa Yoga

 

Yoga zorgt voor flexibiliteit, kracht en rust in lichaam en geest. Wij bieden jou een gratis introductieles in Vinyasa Yoga aan. Bij deze vloeiende, dynamische vorm van yoga wisselen verschillende houdingen elkaar af op het ritme van de adem. De voortdurende focus op je adem én bewegingen brengt de aandacht gemakkelijk in het nu.

In het kort

 • Gratis deelname
 • De introductieles duurt een uur en iedereen is welkom, van beginner tot gevorderde.
 • Voldoende yogamatten aanwezig