Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

  

Geslacht
Merk
Maat
Kleur
Prijs
Niveau
Terrein
Profiel
Beoordeling
Levertijd
Uit eigen voorraad

Ski's

Sorteren op:
Shop nu
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Ski's

Bij Bever vind je koop je een nieuwe ski van topkwaliteit. Er zijn ski’s verkrijgbaar voor zowel de beginnende als de meer geoefende skiër. Je hebt de keuze uit meerdere modellen, van allround tot hele specifieke. Bever biedt onder andere de volgende merken: Dynastar, Elan, K2, Nordica, Salomon en Stöckli.


Kiezen van de juiste ski
Om veilig de piste af te zoeven is het belangrijk om voor je aankoop rekening te houden met drie factoren. Deze drie factoren zijn belangrijk als het goed om het kiezen van de juiste ski’s: hoe zijn je technische vaardigheden (beginner, gevorderde of expert), je lichaamsbouw en de skidiscipline die je wilt beoefenen. Wil je comfortabel de berg af of zoek je juist het uiterste van je kunnen op en suis je met duizelingwekkende snelheid de zwarte piste af.

Soorten ski’s
Alle type ski’s zijn in vier soorten onder te verdelen, te weten de piste ski, de allround ski, de off piste en freeride ski en de freestyle ski. Als beginnende skiër blijf je liever veilig op de piste, een piste ski is dan ideaal. Omdat deze ski’s kort en vrij snel zijn staan ze garant voor comfort, snelheid en wendbaarheid op de piste. Ben je naast het piste skiën ook geinteresseerd in het off piste werk, dan is de allround ski jouw keus. Te gebruiken zowel op als buiten de piste.
Ben je van plan om voornamelijk off piste te skiën of freerides te maken? Kies dan een nog bredere ski van minimaal 100 mm breed voor ultieme draagkracht en perfecte wendbaarheid. Tot zijn er voor de echte waaghalzen freestyle ski’s. Deze zijn vooral wendbaar en licht, zodat jumps en figuren een piece of cake worden. Om je nog beter op weg te helpen, lees je deze keuzehulp om de juiste ski’s te kopen.


Wintersportuitrusting
Bever heeft een groot aanbod om jouw wintersportvakantie compleet te maken. Zowel op de website als in de winkels vind je een uitgebreid assortiment van modieuze winterkleding met bijpassende winterschoenen, de nieuwste ski’s en voor bescherming zijn er ook helmen, skibrillen en andere leuke en praktische accessoires in het assortiment te vinden.

Service
Bever biedt de garantie dat je overal in Nederland jouw wintersportartikelen kunt laten bezorgen. Vanaf € 30,- wordt elke bestelling gratis geleverd en mocht je het willen ruilen of retourneren, dan kan dat kosteloos. Ga je liever voor persoonlijk advies? In onze Wintersport Basecamps assisteren onze wintersportexperts je om de beste keuze te maken uit een compleet wintersportassortiment. Je kunt hier je nieuwe ski’s direct laten onteren en afstellen.