Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Start keuzehulp zonnebril
Vraag 1 zonnebril
Vraag 2 zonnebril
Geslacht
Merk
Kleur
Uitrusting
Activiteit
Prijs
Type zonnebril
Eigenschappen
Acties
Beoordeling
Levertijd
Uit eigen voorraad

Zonnebrillen

Sorteren op:
Shop nu
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Zonnebrillen

Een zonnebril biedt rust aan je ogen, houdt schadelijke Uv-stralingen tegen en maakt je look af. Of je nu op een terrasje in de zon zit, op je racefiets de polders ontdekt of op expeditie de Mount Everest op bent. Bij elke activiteit hoort een bril die aan jouw wensen voldoet.

Casual, sport, watersport of expeditie

Het aanbod zonnebrillen is bij Bever opgedeeld in vier categorieën. Zo verschilt een casual type zonnebril van een sport, watersport of expeditie zonnebril. Dit heeft te maken met de vorm van de zonnebril en hoeveel licht een zonnebril doorlaat. Als je in de tuin zit, is vaak een zonnebril met licht tot normaal zonwerend glazen al voldoende. Als je op hoge hoogte in de sneeuw bent is een zonnebril met opzetstukken met extreem zonwerende glazen van toepassing. Op het water komt een zonnebril speciaal ontworpen voor watersport met een spiegelende coating weer het best tot zijn recht.
 

Polariserend, spiegelend of meekleurend
Naast de verschillende types zonnebrillen, kan een zonnebril ook over bepaalde eigenschappen beschikken. Deze eigenschappen hebben vooral te maken met de eigenschappen van de glazen. Een zonnebril met polariserende glazen filtert bijvoorbeeld horizontale reflecties weg uit het beeld. Dit zorgt ervoor dat kleuren en contrasten duidelijker te zien zijn. Een zonnebril die is voorzien van spiegelende glazen zorgt ervoor dat de glazen via de buitenkant ondoorzichtig zijn. Een meekleurende zonnebril zorgt ervoor dat je niet hoeft te switchen van bril aangezien de glazen mee kleuren met de intensiteit van het licht.
 

Welke zonnebril past bij mijn gezicht?
Naast alle eigenschappen die voor jou van belang zijn, is een goede pasvorm van cruciaal belang. Een zonnebril moet goed aansluiten op je gezicht, dit is afhankelijk van je gezichtsvorm. Daarnaast zijn zonnebrillen ontworpen in veel verschillenden vormen: van rond, vierkant, rechthoekig tot het welbekende piloten montuur. Ontdek welke zonnebril bij jou past en maak je keuze!