Account | vragen

Hoe maak ik een account aan?

Om een bestelling te plaatsen is het niet nodig om een account te hebben. Na het plaatsen van je bestelling kan je ervoor kiezen om een account aan te maken. Mocht je toch alvast een account willen aanmaken, dan kan dat uiteraard wel. Klik in het menu op 'Account', vul je e-mailadres in en kies een wachtwoord. Daarna wordt je gevraagd om je adresgegevens in te vullen en kan je aangeven of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Hoe kan ik inloggen?

Inloggen doe je met een e-mailadres en een wachtwoord. Heb je een Bever Card, dan kan je ook het nummer van je Bever Card als wachtwoord invullen. Klik, wanneer nodig, op 'wachtwoord vergeten' en we sturen je een nieuw wachtwoord naar het opgegeven e-mailadres toe. Dit wachtwoord kan je na inloggen zelf wijzigen.

De e-mailnieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws en de aantrekkelijke aanbiedingen? Geef je dan op voor onze e-mailnieuwsbrief. Bij het aanmaken of aanpassen van je accountgegevens kun je aangeven of je de e-mailnieuwsbrief wilt ontvangen. Wil je geen account aanmaken en toch de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.