NU 20% EXTRA KORTING OP SALE JASSEN* | Shop nu >

*extra korting is al in de prijs verrekend

NU 20% EXTRA KORTING OP SALE JASSEN* | Shop nu >

*extra korting is al in de prijs verrekend

Betalen | Vragen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt betalen met iDeal, PayPal, MasterCard, VISA of via rembours.

 

Met iDeal betaal je eenvoudig en vertrouwd via de internetbankierenomgeving van je eigen bank. iDeal is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bank, Bunq en Knab.

 

Bij betalingen met een VISA of MasterCard creditcard worden je gegevens versleuteld verstuurd via de beveiligde servers van Ogone en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden.

 

Met PayPal betalen is erg eenvoudig. Je hebt alleen je e-mailadres en een wachtwoord nodig.

Kan ik online ook betalen met een Bever cadeaubon of VVV-bon?

Het is mogelijk met de Bever cadeaubon te betalen. Maak daarvoor gebruik van de specifieke cadeaucode en webcode die vermeld staan op de achterzijde van het pasje.

 

Bever cadeaubonnen zijn te koop in al onze winkels en online. Wil je de cadeaubon direct in huis hebben? Online is een digitale cadeaubon verkrijgbaar die per e-mail naar je verzonden wordt.

 

Koop online een cadeaubon ›

 

Met VVV-bonnen kun je alleen in onze winkels betalen, online zijn deze niet in te wisselen.

Kan ik ook achteraf betalen?

Je hebt de keuze voor remboursbetaling, waarbij je contant aan de postbode betaalt bij aflevering van je bestelling. De kosten voor rembourszending zijn altijd € 9,95, ongeacht de hoogte van het bestelbedrag. Remboursbetaling is enkel mogelijk wanneer je thuisbezorging selecteert als bezorgmethode.