Garantie

Ondanks dat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten kan het voorkomen dat het product niet helemaal naar wens is. Heb je een vraag of opmerking over de kwaliteit van een artikel, dan kun je bij de dichtstbijzijnde Beverwinkel terecht. We zullen samen bekijken wat het eventuele probleem is en nemen het, wanneer nodig, in behandeling om te laten repareren of vervangen.*

 

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

 

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. Meer informatie over de fabrieksgarantie vind je in de documentatie van het artikel.

 

Aanspraak maken op de garantie van een artikel hangt af van verschillende zaken. Op de eerste plaats hebben we het aankoopbewijs nodig. Als Bever Buitenlid, of als je je je Bever Card hebt gebruikt bij de aanschaf van het artikel, kunnen wij zeer waarschijnlijk je aankoopgegevens terugvinden in onze kassa. Daarnaast is de garantietermijn, alsmede de aard van het defect van belang. Valt het defect binnen de garantiebepalingen en binnen de garantietermijn van het artikel, dan zal overgegaan worden tot kosteloos herstel of vervanging van het artikel. Wanneer het artikel niet vervangen kan worden, zal het exacte aankoopbedrag uitgekeerd worden.

 

Het is mogelijk dat een defect niet onder garantie valt. In dat geval zullen we de herstel- of vervangingskosten eerst met je overleggen, voordat we over gaan tot actie.

 

*Let erop dat het product schoon en droog is bij de inname, want anders kunnen we het helaas niet in behandeling nemen.