SALE TOT 70% KORTING | Shop nu >

Alles over Arc'teryx

Ontstaan in de wildernis van het Canadese Coast Mountain gebergte is Arc'teryx gebaseerd op het principe van obsessief nauwkeurig ontwerp en productie. Eigen productiefaciliteiten en ontwerpcentra maken het voor ons mogelijk onszelf steeds verder te verbeteren en producten op de juiste manier te maken. Tijdloze ontwerpen zijn functioneel, minimalistisch en stellen de mens centraal. De hoogste productiestandaarden en het meest geavanceerde materiaal resulteren in technische producten die presteren tot op het uiterste.

Arc'teryx - In de spotlight

Bekijk de video

Arc’teryx

Arc’teryx is na de oprichting van het merk in 1991 synoniem geworden voor de hoogste kwaliteit kleding en materialen. Voor het allereerste product maakte Arc’teryx gebruik van een revolutionaire stiksel techniek die zorgde voor een super lichtgewicht en sterke verbinding. Dezelfde techniek maakte ook het 2e product van Arc’teryx, de Bora rugzak uniek. In 1998 zette Arc’teryx opnieuw een nieuwe standaard, dit keer voor technische jassen en broeken. Al sinds de oprichting lukt het Arc’teryx zich te onderscheiden van andere merken door de uitzonderlijke kwaliteit en designs van hun producten.

 

Arc'teryx jassen

De jassen van Arc’teryx zijn geschikt voor de meest extreme situaties. De hoogwaardige materialen geven de jassen hun unieke eigenschappen. Daarnaast gaat Arc’teryx slim om met het gebruik van verschillende materialen in haar jassen. Zo zullen de delen die het meest bloot staan aan regen voorzien zijn van waterdichte en ademende laminaten, waar andere plekken zoals de zijkant voorzien zijn van materialen met nog beter ademende eigenschappen om zweet af te drijven. Daarmee zijn de Arc’teryx jassen uitermate geschikt voor de actieve buitensporter.

 

Arc'teryx collectie

De Arc’teryx collectie bij Bever bestaat uit een breed aanbod jassen. De collectie varieert van waterdichte jassen, gevoerde jassen en donsjassen tot softshells, bodywarmers en windstoppers. Daarnaast vind je bij Bever ook Arc’teryx shirts, fleeces en broeken.

 

Expertise

Wanneer je twijfelt over welke Arc’teryx jas het meest geschikt is voor het avontuur dat jij aan wilt gaan, ben je bij Bever aan het juiste adres. In onze winkels en bij onze klantenservice staan meer dan 500 experts voor je klaar om je te helpen met het maken van de juiste keus.

 

Service

Bij Bever bestel je altijd en eenvoudig je Arc’teryx producten. Bij bestellingen vanaf € 25,- bezorgen we je bestelling gratis bij je thuis. Of op je werk als dat beter uitkomt. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te halen in de winkel. Je kunt daar dan gelijk passen en eventueel ruilen of retourneren.