Alles over Craft

Craft - Damescollectie

Craft - Herencollectie

Craft - Fietscollectie

Craft - Sale

Craft - Active video

Verfijnd over bijna vier decennia en ontwikkeld volgens de hoogste normen, Craft baselayers zijn een klasse apart. Ontwikkeld voor alle sporten, alle seizoenen en (buiten)sporters op alle niveaus.

 

De temperatuur en intensiteit van de activiteit bepalen samen welke baslayer het beste gedragen kan worden. Voor alle intensiteiten en temperaturen heeft Craft de beste baselayer.

 

De juiste uitrusting begint met Craft baselayers het hele jaar door.

Craft

Al meer dan 40 jaar succesvol op deze wereld, Craft Sportswear, een grote speler in de sportkleding wereld. Het merk Craft werd in een traditioneel, oud textielstadje in het zuiden van Zweden opgericht. Daar startte Craft met technische baselayers en ontwikkelde het drielagen systeem die wij tot vandaag de dag kennen. Het drie lagen systeem bestaat uit een basislaag, een isolatielaag en een waterdichte laag. In andere woorden een vochtafvoerend thermoshirt, een behaaglijke fleece en een waterdichte. Craft speelde in op de basislaag en zo ontstond er Craft thermokleding. Sindsdien heeft Craft zich alleen maar verder ontwikkeld en speelt op dit moment in op meerdere sporten zoals: hardlopen, triatlon, fietsen en cross-country skiing.

 

Thermokleding
De Craft thermokleding is ontwikkeld voor alle seizoenen. Zo is er isolerende thermokleding die vocht regulerend, sneldrogend en ademend is en daardoor ideaal voor de winter. Daarentegen is de zomerse thermokleding voorzien van uitstekende vocht afvoerende, sneldrogende en ademende eigenschappen en heeft zo een verkoelende werking op je. Daarnaast zijn beide soorten thermokleding voorzien van een rekbare stof, zodat er niet wordt ingeleverd op bewegingsvrijheid.
Craft heeft meerdere lijnen ontwikkeld en staat om het hoge comfort en de hoge kwaliteit bekend!

Fietskleding
De collectie fietskleding van Craft is voorzien van alle mogelijke kledingstukken die je nodig kan hebben op de fiets. Van functionele shirts, jassen, bib tights, ondergoed en tot overschoenen, Craft heeft aan alle soorten producten gedacht. Bij Bever bieden we een uitgebreide collectie aan, zodat jij zonder zorgen op pad kan.

 

Hardloopkleding
Naast een hoogwaardige collectie Craft fietskleding, ontwerpt Craft ook kleding om in te hardlopen, bootcampen of fitnessen. Zo vind je comfortabele shirts voorzien van veel bewegingsvrijheid en flitsende tights om je PR’s te verbeteren. De sportkleding is voorzien van reflecterende details. Hierdoor ben je in het donker beter zichtbaar en train je gemakkelijk de winter door.