basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

NU 4E ARTIKEL GRATIS Actie geldt NIET op boeken, kaarten, cadeaukaarten, elektronica. Actie loopt t/m zondag 29 juli 2018

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Aerobie Aerobie Skylighter Frisbee

Voor dag en nacht frisbee plezier.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}
Met de Aerobie Skylighter Disc kun je de hele nacht gewoon door blijven frisbeeën. De LED’s verlichten de hele frisbee en geven een fantastisch ‘vuurtoren’ effect als de frisbee draait. Heerlijk om mee te nemen naar het strand als je van plan bent om de zee in de zon te zien zakken.

Aerobie staat bekend om de goede frisbees die ze maken en ook deze keer stellen ze niet teleur. De batterijen gaan lang mee en je hoeft echt niet elke keer te vangen, het duurzame ontwerp kan héél goed tegen een stootje. Geef jezelf of een ander een leuk cadeau en ga lekker buiten de hele dag oefenen met gooien!
  • Model: Unisex
  • Gewicht (g): 175
  • Breedte (cm): 30,5
Productcode: OCAFC60001

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

Toen Alan Adler de baanbrekende Aerobie uitvond, stelde zijn vrouw Irene voor om een eigen bedrijf op te starten om het product te produceren precies op de manier zoals hij het had bedacht. In 1984 was het zover, de engineer van Stanford University  begon zijn eigen bedrijf: Superflight. In 2005 besloot hij de bedrijfsnaam te veranderen naar Aerobie omdat dat het product is waar het bedrijf faam mee heeft gemaakt.De gepatenteerde ontwerpen en uitzonderlijke prestaties van Aerobie producten worden op grote schaal erkend. De vliegende schijven hebben Awards gewonnen en er is zelfs een Guinness World Record gezet: een worp met de Aerobie Pro van maar liefst 406 meter!

Je hebt nog geen recent bekeken producten