GRATIS LEVERING

 vanaf € 30,-

GRATIS RETOUR

 in onze winkels

365 DAGEN

 bedenktijd

Thermolite Mummy Liner
Thermolite Mummy Liner
Thermolite Mummy Liner
Thermolite Mummy Liner
Kleur: Oranje
Oranje
Eén maat
44,95

Levering uiterlijk maandag 24 december

Op voorraad in de winkel?

De Ayacucho Thermolite Mummy Liner is een ideale lakenzak om de isolatiewaarde van je mummyslaapzak een paar graden op te schroeven. Met een lakenzak slaap je niet alleen warmer. Je kunt een lakenzak ook apart als slaapzak gebruiken voor in warme landen of als je op reis in minder goede hygiënische omstandigheden moet overnachten.

De Ayacucho Thermolite Mummy Liner is superlicht en compact op te vouwen. De lakenzak is wasmachinebestendig en weegt slechts 275 gram. De lengte is 210 cm en de lakenzak is 60 cm breed bij de voeten en 90 cm bij de schouders.

  • Gewicht (g): 275
  • Lengte (cm): 210
  • Breedte schouders (cm): 90
  • Breedte voet (cm): 60
  • Materiaal buitentijk: Thermolite
Productcode: MBCBC80002

Klantenservice & voordelen

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Bever voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 30 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop

Alternatieven voor dit product

Overal ter wereld leven talloze mensen in schrijnende armoede. Met het nieuwe merk Ayacucho wil Bever niet alleen betaalbare producten van topkwaliteit bieden, maar ook voor deze mensen kansen creëren om hun lot in eigen handen te nemen en een welvarende toekomst op te bouwen.

 

De Peruaanse streek Ayacucho is een van de armste delen van het Zuid-Amerikaanse land. Bergdorpjes zijn er bijna letterlijk van de buitenwereld afgesneden: er zijn nauwelijks wegen en als ze er zijn, zijn ze slecht begaanbaar. Het gevolg? De mensen leven in een isolement en kunnen geen volwaardig onderwijs volgen, evenwichtige voeding eten of gezond wonen. Daarnaast zijn alcoholmisbruik, bendevorming, corruptie en disfunctionele gezinnen met een hoog percentage aan familiaal geweld zijn er wel schering en inslag. Samen met Solid Perú, een private ontwikkelingsstichting, wil Bever de leefsituatie in de regio Ayacucho helpen verbeteren. Met de verkoop van de producten van het merk Ayacucho worden er fondsen gegenereerd om de diverse projecten van Solid Perú te bekostigen. Met Ayacucho helpt Bever zo de huidige én de komende generaties van Ayacucho een welvarende gemeenschap op te bouwen.

 

Volop aandacht voor duurzaamheid, functionaliteit en comfort staat bij Bever centraal. Dat geldt dus ook voor de Ayacucho-producten, die een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding bieden. Naast rugzakken, slaapzakken en slaapmatjes bevat het assortiment ook fleecetruien en -vesten, sokken broeken, jassen, mutsen en pantoffels. Elk product uit de Ayacucho-collectie bevat een label met informatie over Solid Perú en de lokale organisaties die zich dagelijks inzetten om het leven van de mensen in Ayacucho te verbeteren. Elk verkocht Ayacucho-product levert nieuwe fondsen op voor de projecten van Solid International in Ayacucho (Peru).

Je hebt nog geen recent bekeken producten