GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOUR in onze winkels

365 DAGEN bedenktijd*

Bever Bever Spirit Brandspiritus -
Kleur: -
-
Eén maat
5,50
Gas en vloeibare brandstoffen zijn niet online te koop. Uiteraard kun je wel in één van onze winkels terecht.
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Deze brandspiritus van het huismerk Bever, ofwel "Bever Spirit" is zeer geschikt als schoonmaakmiddel of als brandstof. De Bever Spirit is geur- en kleurloos, heeft een 100% verbranding en laat derhalve geen resten of roet achter op de pan of in de spiritusbrander. Het leent zich daarom ook goed voor het reinigen van benzine en/of multifuel branders.

Let op: Bij het gebruik van spiritus is altijd voorzichtigheid geboden. Spiritus kan gewoon worden aangestoken zonder ontploffingsgevaar of gevaar voor een steekvlam. Spiritus is wel gevaarlijk als hij direct vanuit de fles op een brandende of smeulende barbecue wordt gegoten. De lichtblauwe vlam is in de buitenlucht of in een goed verlichte ruimte erg lastig waar te nemen. Ook een plas gemorste spiritus zelf is op veel ondergronden als tapijt, kleding, gras of asfalt vaak vrijwel niet te zien. Een blusdeken is het beste middel tegen spiritusbrand. Brandblussers blazen en kunnen dus vloeistof en damp verder verspreiden.

  • Inhoud: 1 L
Productcode: MECBA42006

Alternatieven

Anderen kochten ook


Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 25 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop
Je hebt nog geen recent bekeken producten

Buiten begint bij Bever. Van stedentrip tot jungletocht, van kamperen bij de boer tot poolexpeditie, we hebben het grootste assortiment voor iedereen die zijn avonturen buiten beleeft. Onze medewerkers helpen je met passie en kennis bij het samenstellen van de uitrusting die bij jouw bestemming past.