basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 50 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Black Diamond Camalot X4 0.3

Met een super-flexibele steel en een smalle kop breedte, de Camalot X4 is een super-veelzijdige 4-cam-eenheid voor alle grote muur missies.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

De X4 van Black Diamond is de nieuwste Camalot binnen het klimassortiment van Black Diamond. De Camalot X4 heeft een uniek design en is héél flexibel in gebruik. De 3 kleinste maten zijn voorzien van het Stacked Axe Technology (enkele as) die toelaat om deze te gebruiken in de kleinste spleten.

De aangebrachte aluminium ringen zorgen voor een hoge duurzaamheid en bescherming van de stalen kabel die erdoor loopt. De ringen zijn flexibel en bewegen mee. Deze kunnen iets in elkaar geschoven worden en draaien mee mocht de Camalot verschuiven.

Op iedere Camalot is een indicatie voorzien hoe ver deze in een spleet gestoken dient te worden. Verder is iedere Camalot voorzien van een eigen gekleurde ring zodat deze aan de klimgordel gemakkelijk herkent kan worden.

  • Gewicht (g): 75
  • Gebruik klimmen: Allround klimmen

  • Maat: 0.3
  • Kleur: Blauw
  • Bereik: 12.4-21.2 mm
  • Sterkte: 8 kN
Productcode: SCAJC42005

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 

Bij Black Diamond draait alles om klimmen en skieën. Jarenlange ervaring op rotsen, ijs en sneeuw maken dat Black Diamond de beste materialen maakt voor klimmers en skieërs wereldwijd. Wat begon met een hamer en aambeeld in de achtertuin is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met kantoren op drie continenten dat niet alleen voor klimmers en skiërs is, maar staat ook voor de spirit van het sportleven.

 

Sinds 1957 zet Black Diamond met zijn innovatieve producten wereldwijd de standaard op vele vlakken in de buitensport. Dit is deels het resultaat van toewijding en verlangen van een ongelooflijk team mensen dat voornamelijk bestaat uit klimmers en skiërs.

 

Ons bedrijf bestaat uit ervaringsdeskundigen. Dat is wie we zijn. Wij zijn de grootste dromers over wat zou kunnen en de grootste critici over wat bestaat. Hierdoor is de creatie van Black Diamond een proces dat nooit zal stoppen.

Je hebt nog geen recent bekeken producten