basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 50 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Bynolyt Telelensadapter Lens2Scope Canon

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}
De Lens2scope maakt in een handomdraai een hoogwaardige telescoop van uw telelens.

Met een 200mm tot 300mm objectief haalt u dan een respectievelijke 20x tot 30x vergroting. Dit leent zicht uitstekend voor de observatie in de natuur, bewaking van uw terrein en nog veel meer andere toepassingen. Bij gebruik van ED-objectieven is de Lens2scope zelfs in staat de ED kwaliteit feilloos op uw netvlies over te brengen. Ten opzichte van de conventionele camera is het beeld tijdens de observatie vele malen helderder bij het gebruik van uw objectief op de Lens2scope.

Voor een hoogwaardige observatie hoeft u dus geen extra ballast van een telescoop met u mee te brengen. De Lens2scope weegt slechts 185 gram en is van een dusdanig klein formaat zodat deze altijd wel ergens in past.

Naast telescoop, kunt u deze ook uitstekend gebruiken als lange afstandloupe. Met een 1:1 macrolens maakt u een 25x vergrotende loupe om zo tot in de detail uw bloem, insect, vlinders, etc. te vergroten.

De gebruiker die de dioptrie wil instellen, kan dit met een correctie van -5 tot +3. De Lens2scope heeft een aangenaam eye-relief van maar liefst 20mm, zodat observeren ook voor brildragers comfortabel is.

De Lens2scope wordt inclusief statiefgondel geleverd. Deze kan worden verwijderd als u gebruik wilt maken van een reeds bestaande statiefgondel op uw objectief.

 • Brandpunt: 10 mm
 • Maximaal diafragma: 1:2 op as; minimaal 1:4
 • Beeldhoek: 42°
 • Maximale uittredepupil: 2,5 mm
 • Eyerelief: 20 mm
 • Vergrotingsfactor: 1 tot 10 keer de brandpuntsafstande van de lens
 • Macro vergrotingsfactor: 25 keer op een 1:1 macrolens
 • Dioptrie-aanpassing: -5 tot +3
 • Afmetingen: 18 x 8 x 11 cm
 • Gewicht: 185 gram
 • Geschikt voor Canon EF en EF-S lenzen
 • Inclusief afneembare statiefaansluiting
Productcode: NDAAC42008

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 

Al ruim 30 jaar heeft het Nederlandse verrekijkermerk Bynolyt vele liefhebbers en professionele gebruikers voorzien van hoogwaardige verrekijkers en telescopen. Het merk wordt geroemd om zijn constante kwaliteit, innovatie, gebruiksgemak en service. De kijkers worden continu getest door diverse amateurs en professionals. Dit doen ze om zoveel mogelijk feedback uit de markt te verzamelen. Deze feedback wordt in samenwerking met de Bynolyt-constructeurs gebruikt om verder te innoveren en zodoende nog beter aan de wensen van de diverse gebruikers tegemoet te komen.  

 

De verrekijkers van Bynolyt zijn er dan ook voor iedereen! Iedereen die geïnteresseerd is in wat er om hem of haar heen gebeurd en daar met volle teugen van wil genieten. De garantie op de meeste kijkers is 25 jaar. Bynolyt is er voor natuurliefhebbers, watersporters, bergbeklimmers, enthousiaste beginnende vogelaars tot professionele ornithologen. In het Bynolyt verrekijker assortiment zul je altijd een kijker kunnen vinden die bij je past.

Je hebt nog geen recent bekeken producten