basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 50 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

CamelBak Antidote Lite Reservoir 2,5L Drinksysteem

Drinksysteem dat in iedere rugzak met waterzaksleuf past.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}
Hoogwaardige waterzak met drinkslang, waarmee je elke rugzak met sleuf in het rugpand kunt opwaarderen tot een hydratatiesysteem.

De Antidote Lite 2.5L van Camelbak is een drinksysteem voor in je rugzak. Het waterreservoir heeft een inhoud van 2,5 liter en is door de grote opening gemakkelijk schoon te maken. De sluiting draai je met een kwartslag dicht. De drinkslang kan zonder lekken losgekoppeld worden.

Het Antidote reservoir is licht, heeft een laag profiel en is perfect geschikt voor elk soort avontuur.

 • Gewicht (g): 180
 • Breedte (cm): 25
 • Diepte (cm): 7,6
 • Inhoud (ml): 2500
 • BPA-vrij: Ja
 • Lekvrij: Ja
 • Materiaal: Kunststof

 • Materiaal: Polyurethaan
 • Quick Snap dop dat sluit met een kwart draai
 • Plat profiel
 • 100% BPA en BPS-vrij
 • Quick Link System
Productcode: NACDD52002

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 

Wist je dat drinken tijdens het sporten heel erg belangrijk is? Het geeft je meer energie, je lichaamstemperatuur wordt beter geregeld en het werkt hartversterkend. Kortom, je presteert gewoon beter en langer! CamelBak is de onbetwistbare marktleider en biedt de beste kwaliteit.

 

Camelbak staat voor gebruiksvriendelijke én lekvrije drinksystemen. CamelBak is steeds een pionier geweest op het vlak van vernieuwende draagbare drinksystemen. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een herbruikbare drinkfles of door het drinken van kraantjeswater in plaats van flessenwater kunnen we de afvalberg aanzienlijk verkleinen. De herbruikbare CamelBak bottle is de ideale manier om overal en altijd water bij de hand te hebben zonder steeds plastic flessen te moeten kopen en weggooien.  

 

Met de backpacks van CamelBak beschik je over een rugzak én handenvrij drinksysteem in één. Water is steeds binnen mondbereik (dankzij het mondstuk drinkt men handenvrij) en blijft urenlang fris. Het 100% lekvrije reservoir is perfect geïntegreerd in een rugzak of heupmodel en is makkelijk te reinigen en te vullen. Het polyurethaan reservoir is 5x sterker dan polyethyleen en is smaakvrij. Het gebruik van zilverionen houdt het reservoir en de drinkslang vrij van bacteriën en schimmels. Men kan makkelijk tot 3 liter water meenemen en het reservoir is geschikt voor koude én warme dranken. De rugzak heeft comfortable contactpunten met de rug welke een perfecte stabiliteit garanderen. De rug blijft droger dankzij de optimale ventilatie.  

 

CamelBak ontwikkelde ook de RaceBak, een loopshirt met een ingewerkt drinksysteem. Al snel volgde de Velobak; het eerste fietsshirt met 3 opbergvakjes én een geïntegreerd drinksysteem. VeloBak is geschikt voor minstens 2 uur fietsplezier, zowel voor mountainbike als race.

Je hebt nog geen recent bekeken producten