basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 50 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Cold Steel Kukri Plus Machete Kapmes

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

De Kukri Plus Machete heeft een voorgeslepen carbonstalen lemmet en wordt geleverd inclusief sheath. Deze extra guard beschermt de hand en vingers bij intensieve kap werkzaamheden. Het hoogwaardige carbon 1055 staal is eenvoudig te slijpen en voorzien van en zwarte beschermende coating.

Als je plotseling gestrand zou zijn op een onbewoond eiland, of verdwaald in de wildernis of jungle, dan is een goede machete hét item dat je bij je wilt hebben. De machete heeft zich over de afgelopen drie eeuwen bewezen als de ultieme outdoor en survival tool. Het snijdt, hakt, kapt, splijt, hamert, graaft, kraakt, en plet alles wat je het voor legt. En als je kijkt naar z'n lage prijs, is het één van de beste aankopen die je kunt doen. Het is zelfs zo goedkoop, dat zelfs de armste boer in Zuid-Amerika of Afrika er één zal hebben en het tot zijn waardevolste bezittingen rekent.

  • Gewicht (g): 550
  • Lengte totaal (cm): 45,5
  • Lengte lemmet (cm): 32
  • Staalsoort: 1055 Carbon Staal
  • Heft: Kunststof
  • Materiaal lemmet: Carbon staal
Productcode: MEBCC60062

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 

Het messenproducerende Cold Steel is opgericht in 1980 in Californië en stelt zich tot doel de meest sterke en scherpe messen ter wereld te maken. In de afgelopen drie decennia heeft Cold Steel zich in de voorhoede bevonden van de vele innovaties die de messenindustrie als een geheel definiëren. Denk bijvoorbeeld aan de Kraton handvaten en het tanto point lemmet, maar ook de introductie van het Lock& vergrendelingssysteem voor zakmessen.

 

Cold Steel is een vooruitstrevend bedrijf dat vandaag de dag nog steeds hetzelfde doel heeft als toen het begon: de scherpste en sterkste messen ter wereld maken.

Je hebt nog geen recent bekeken producten