basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Houdini Waft Shirt

Een iitstekend ademend en ventilerend shirt en dus perfect voor wandelen en trekkingen in warme klimaten.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}
Het Waft Shirt van Houdini is uitstekend ademend en ventilerend en dus perfect voor wandelen en trekkingen in warme klimaten. Het zachte, soepele materiaal draagt heel fijn als het warm en vochtig is. De naden lopen niet recht over de schouders waardoor je geen last hebt van schurende naden als je een rugzak draagt. In het afsluitbare borstzakje neem je zorgeloos je sleutel of betaalpasje mee op avontuur.
  • Model: Heren
  • Materiaal: 93% Nylon, 7% Elastaan
  • Ademend: Ja
  • Sneldrogend: Ja

 

Productcode: AHBAC52022

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

Houdini Sportswear is een Zweeds bedrijf dat zich toelegt op het behouden van de natuur en het produceren van goede gear waarmee men voorbereid de natuur in kan. Vanaf de oprichting in 1993, is Houdini een pionier in het ontwikkelen van technische basislagen van stretch fleece. Producten die, behalve het warm en droog houden, zorgen voor een uitzonderlijke bewegingsvrijheid en de mogelijkheid om minder te dragen en daardoor verder te gaan.

 

Houdini gelooft dat de wisselwerking tussen milieu, ethiek en economie voor de hand ligt en noodzakelijk is voor hen om te blijven bestaan. Houdini heeft een proces opgezet waarin het grootste deel van hun producten kan worden hergebruikt. Ze noemen dit hun Re-projects, waarbij ze reparaties, tweedehands producten, verhuur en recycling (Repair, Reuse, Clean, Recycle) aanbieden. Zo verlengen ze de levensduur van de producten en gaan ze verantwoord om met grondstoffen. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten