GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOUR in onze winkels

365 DAGEN bedenktijd*

Alleen online
Kelty Acadia 2 Tent Bruin/Alle kleuren
Kelty Acadia 2 Tent Bruin/Alle kleuren
Kelty Acadia 2 Tent Bruin/Alle kleuren
Kelty Acadia 2 Tent Bruin/Alle kleuren
Kelty Acadia 2 Tent Bruin/Alle kleuren
Kleur: Bruin/Alle kleuren
Bruin/Alle kleuren
Eén maat
139,95

Levering uiterlijk vrijdag 26 juli

Op voorraad in de winkel?
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
De nieuwe en verbeterde Kelty Acadia 2 is hier. Het 3-tentstokken ontwerp biedt meer hoofd- en schouderruimte en het design is gemaakt om het opzetten een koud kunstje te maken. Twee deuren en twee vestibules maken in- en uitstappen een fluitje van een cent. Toegevoegde functies zijn onder meer de Stargazing Fly, zodat je volop kunt genieten van die prachtig heldere nachten.
  • Materiaal binnentent: 68D Polyester
  • Aantal personen: 2
  • Gewicht (g): 2980
  • Lengte buitentent (cm): 221
  • Breedte buitentent (cm): 132
  • Hoogte buitentent (cm): 112
Productcode: MAABC80063

 

 

Liever de tenten in het echt zien?

Bij Bever Houten vind je de grootste permanente indoor-tentenshow van Nederland. Bekijk en ervaar de kleinste solotenten tot de grootste familietenten in één ruimte. 

Bever Basecamping Stores

In zes van onze winkels hebben we het hele seizoen een compleet kampeerassortiment! Ben jij op zoek naar nieuwe gear of heb je nog nooit gekampeerd? Onze experts helpen je met het uitzoeken van de meest geschikte tent, slaapzak, slaapmat en andere kampeeruitrusting.

Tentonderhoud

Ook je tent heeft zo nu en dan onderhoud nodig. UV-straling, die zomers ongenadig het tentdoek bewerkt, kan invloed hebben op de levensduur van de tent. Zo zal de van fabriekswege aangebrachte impregnering van het katoenen doek gaan slijten en de waterafstotendheid van het doek tenietdoen. Af en toe je tent schoonmaken kan ook geen kwaad. Kleine scheurtjes in het tentdoek of grondzeil kunnen eenvoudig gedicht worden met Seam Grip of Tear Aid. Dus wil jij je tentdoek repareren of reinigen? 

Grondzeil of footprint

Een footprint of extra grondzeil beschermt je tent tegen beschadigingen en lekkage van onderaf. Daarnaast helpt het condensvorming op de binnenkant van het tentdoek voorkomen, vooral op vochtige ondergronden.

 

 

Alternatieven

Anderen kochten ook


Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 25 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop
Je hebt nog geen recent bekeken producten

Kelty staat sinds de oprichting in 1952 voor avontuur en voor producten die leven en opstaan, omdat jouw goede tijden ervan afhangen. Kelty is gevestigd in Boulder, dé outdoor stad in de Verenigde Staten.

Het doel is om beproefde uitrusting te leveren die innovatief, ongecompliceerd en duurzaam is. Kelty is er voor avonturiers die op zoek zijn naar goede tijden, avontuur en uitrusting die alles bij elkaar brengen. Kelty hoopt kracht te geven en te inspireren om naar buiten te gaan ... herinneringen te creëren en de passie voor avontuur te vervullen die we allemaal hebben.