GRATIS LEVERING

 vanaf € 30,-

GRATIS RETOUR

 in onze winkels

365 DAGEN

 bedenktijd

Alleen online
Kelty Salida 2 Tent Groen/Lichtgrijs
Kelty Salida 2 Tent Groen/Lichtgrijs
Kelty Salida 2 Tent Groen/Lichtgrijs
Kelty Salida 2 Tent Groen/Lichtgrijs
Kelty Salida 2 Tent Groen/Lichtgrijs
Kleur: Groen/Lichtgrijs
Groen/Lichtgrijs
Eén maat
179,95

Levering uiterlijk maandag 1 april

Op voorraad in de winkel?
De bijgewerkte en verbeterde Kelty Salida is een fantastische ultralichte backpacktent rondom. Met 0.93 vierkante meter aan vestibule-ruimte, een ruim interieur en een hogere bescherming aan de zijwand biedt deze tent gegarandeerd een geavanceerd comfort voor 3 seizoenen achterland, een must-have!
  • Materiaal buitentent: 68D Polyester
  • Aantal personen: 2
  • Gewicht (g): 2070
  • Lengte buitentent (cm): 224
  • Breedte buitentent (cm): 140
  • Hoogte buitentent (cm): 109
Productcode: MAABC80067

Alternatieven voor dit product

 

 

Liever de tenten in het echt zien?

Bij Bever Houten vind je de grootste permanente indoor-tentenshow van Nederland. Bekijk en ervaar de kleinste solotenten tot de grootste familietenten in één ruimte. 

Bever Basecamping Stores

In zes van onze winkels hebben we het hele seizoen een compleet kampeerassortiment! Ben jij op zoek naar nieuwe gear of heb je nog nooit gekampeerd? Onze experts helpen je met het uitzoeken van de meest geschikte tent, slaapzak, slaapmat en andere kampeeruitrusting.

Tentonderhoud

Ook je tent heeft zo nu en dan onderhoud nodig. UV-straling, die zomers ongenadig het tentdoek bewerkt, kan invloed hebben op de levensduur van de tent. Zo zal de van fabriekswege aangebrachte impregnering van het katoenen doek gaan slijten en de waterafstotendheid van het doek tenietdoen. Af en toe je tent schoonmaken kan ook geen kwaad. Kleine scheurtjes in het tentdoek of grondzeil kunnen eenvoudig gedicht worden met Seam Grip of Tear Aid. Dus wil jij je tentdoek repareren of reinigen? 

Grondzeil of footprint

Een footprint of extra grondzeil beschermt je tent tegen beschadigingen en lekkage van onderaf. Daarnaast helpt het condensvorming op de binnenkant van het tentdoek voorkomen, vooral op vochtige ondergronden.

 

 


Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 30 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop

Kelty staat sinds de oprichting in 1952 voor avontuur en voor producten die leven en opstaan, omdat jouw goede tijden ervan afhangen. Kelty is gevestigd in Boulder, dé outdoor stad in de Verenigde Staten.

Het doel is om beproefde uitrusting te leveren die innovatief, ongecompliceerd en duurzaam is. Kelty is er voor avonturiers die op zoek zijn naar goede tijden, avontuur en uitrusting die alles bij elkaar brengen. Kelty hoopt kracht te geven en te inspireren om naar buiten te gaan ... herinneringen te creëren en de passie voor avontuur te vervullen die we allemaal hebben.

Je hebt nog geen recent bekeken producten