basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

NU 4E ARTIKEL GRATIS Actie geldt NIET op boeken, kaarten, cadeaukaarten, elektronica. Actie loopt t/m zondag 29 juli 2018

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Lowe Alpine Fjell Heuptas

Al je spullen op één plek en je handen vrij

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

De Fjell heuptas van Lowe Alpine is een lichtgewicht tasje om je heup voor de fanatieke wandelaar of fietser. Draai het heuptasje van achter naar voor of andersom als je iets wilt pakken. Super handig want zo blijven je handen vrij, je zakken leeg en hoor je eindelijk niet heel de tijd je sleutels in je broekzak rinkelen.

De Lowe Alpine Fjell heeft compressiebanden aan de zijkant zodat je hem kunt aanpassen naar de inhoud. De achterkant van het tasje is gemaakt van een aangenaam en zacht materiaal dat niet zo snel zal gaan irriteren. Aan de heuptas kun je een lichtje bevestigen met behulp van het lusje. Al je spullen op één plek en je handen vrij, dat is het voordeel van een heuptas.

  • Model: Unisex
  • Gewicht (g): 200
  • Inhoud (l): 4
  • Materiaal buitenzijde: 6 Mini Rip
  • Heupband: Ja
  • Heupband afneembaar/verstopbaar: Nee
  • Zijvakken: Nee

  • Reflecterende details
Productcode: OAADC52004

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

Denk aan die eerste gedeelde slok koffie in het vroege ochtendlicht. Die zestien uur durende busreis met een vreemdeling, die uitgroeit tot een vriendschap voor het leven. De keer dat je twee dagen lang in een hutje moest schuilen vanwege een storm.

 

Alles wat je nodig hebt om naar buiten te gaan en een wereld te vinden die begint waar de weg ophoudt, is een rugzak en twee wandelschoenen. Het ontwerp van Lowe Alpine rugzakken is geïnspireerd op momenten zoals deze.

 

De geschiedenis van Lowe Alpine laat een lange lijst van innovaties en technische revoluties zien. De Amerikaanse klimmer Greg Lowe ontwierp in 1967 's werelds eerste rugzak met een intern frame. Vele andere ontwerpen volgden en inmiddels heeft Lowe Alpine een zeer breed assortiment in rugzakken en kleding.

Je hebt nog geen recent bekeken producten