basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

NU 4E ARTIKEL GRATIS Actie geldt NIET op boeken, kaarten, cadeaukaarten, elektronica. Actie loopt t/m zondag 29 juli 2018

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Macpac Possum Kinderdrager

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

De MacPac Possum kinderdrager maakt het mogelijk je buiten de gebaande paden te begeven. En wat een rit zal het zijn! Bewezen Macpac load-carry-technologie in combinatie met comfort voor je kind zorgt ervoor dat u probleemloos met de hele familie op avontuur kunt gaan.

Er gaat niets boven het delen van jouw passie met je kleintje, praten over de vogels, het laten zien van wilde planten en het mooie landschap. De vernieuwde Possum zal u niet teleurstellen en biedt comfort voor zowel ouder als kind. Het volledig verstelbare Explorer harnas is geschikt voor het vervoeren van lasten van meer dan 20 kg, echter, wanneer zij dit gewicht bereiken zijn de kinderen ook groot genoeg om de wereld op hun eigen twee benen te ontdekken.

  • Model: Kids
  • Borstband: Ja
  • Heupband: Ja
  • Bodemrits: Ja
Productcode: NAAAD52004

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

In 1973 startte Bruce McIntyre, in de garage van zijn ouders in Christchurch, met het maken van rugzakken. McIntyre wilde een rugzak ontwikkelen die sterk genoeg was om de ruige natuur van Nieuw-Zeeland te trotseren.    Ruim veertig jaar later is MacPac uitgegroeid tot een van de grootste outdoormerken van het zuidelijk halfrond. Toch worden de producten nog steeds met dezelfde passie gemaakt. MacPac producten moeten sterk, duurzaam en bovenal zeer praktisch zijn. Of je nu fietst naar je werk of de hoogste bergen gaat beklimmen. MacPac is klaar voor jou volgende avontuur!   

Je hebt nog geen recent bekeken producten