GRATIS LEVERING

 vanaf € 30,-

GRATIS RETOUR

 in onze winkels

365 DAGEN

 bedenktijd

7.0mm Prusiktouw
7.0mm Prusiktouw
7.0mm Prusiktouw
7.0mm Prusiktouw
Kleur: Assortiment
Assortiment
Eén maat
1,35
Dit product is niet online te koop. We helpen u graag verder in één van onze winkels
Het Mammut Prusiktouw 7.0 mm is een zeer sterk nylon touw zonder rek. Heb je plannen om de Ardennen in te duiken of ga je het hoger opzoeken in de Alpen? Zorg dat je dan alles bij je hebt!

Het touw is ideaal om materiaal mee vast te binden, te gebruiken als scheerlijn of natuurlijk als zekering op je standplaats. De dikte van 7.0 mm is geschikt om te gebruiken als (kurz)prusik in de bergsport, en vooral bij een hoofdtouw met een grotere diameter (tussen 10-12mm).

Het is goed om te beseffen dat dit touw alleen zekerheid biedt bij een statische belasting en dus niet als valbeveiliging kan worden gebruikt.
  • Impact waarde (kN): 13
  • Gewicht (g/meter): 31
  • Diameter (mm): 7
  • Soort touw: Statisch
  • Gebruik klimmen: Allround klimmen

  • Materiaal: 100% Nylon
Productcode: SCABXX2009

Klantenservice & voordelen

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Bever voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 30 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop

Alternatieven voor dit product

Mammut is een van oorsprong Zwitsers bedrijf dat alpine en trekking materiaal maakt. In 1862 werd door Kaspar Tannar de basis voor het bedrijf gelegd toen hij begon met het maken van touwen. Ruim 30 jaar later neemt zijn zoon Oscar het stokje over en begint hij in de jaren daarna met het moderniseren van de touwindustrie van zijn vader. 

 

In 1943 wordt het Mammut merk geïntroduceerd in combinatie met het welbekende logo waarop een mammoet te zien is, symbool voor kracht en sterkte. Eind jaren ’70 lanceert Mammut een nieuwe lijn Gore-Tex producten met onder andere jassen en broeken. Enkele jaren later volgen slaapzakken, fleechevesten, thermo-ondergoed, klimharnassen en carabiners. Ook wordt schoeisel toegevoegd aan het assortiment in de jaren 2000.

 

Het merk is een van de meest geziene merken in de Alpenlanden en dat is niet verassend. Al decennia lang zijn de producten van Mammut van hoogwaardige kwaliteit en legt het merk een nadruk op functionaliteit. Dankzij de strenge kwaliteitscontroles van Mammut kun je veilig en gerust op stap in de bergen.

Je hebt nog geen recent bekeken producten