GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOUR in onze winkels

365 DAGEN bedenktijd*

Alleen online
Mammut Smart Alpine 8.9-10.5mm Zekerapparaat Geen kleur
Kleur: Geen kleur
Geen kleur
Eén maat
48,95

Levering uiterlijk vrijdag 26 juli

Op voorraad in de winkel?
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Ideaal en eenvoudig zekerapparaat. Ideaal voor het zekeren van voorklimmers en naklimmers in routes van meerdere touwlengtes. Dit zekerapparaat is zeer licht en vergroot de veiligheid van touwgroepen in langere routes enorm dankzij de enorme remmende werking! Dit touw blokeert een of twee nakeklimmers bij een eventuele val meteen. Ook een bij een voorklim val blokkeert dit zekerapparaat op een dynamische manier. Vooral deze eigenschap maakt Smart Alpine onderscheidend.
  • Gebruik klimmen: Allround klimmen

- Voor touwen van 8,9 tot 10,5 mm
Productcode: SCAJD22002

Alternatieven

Anderen kochten ook


Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 25 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop
Je hebt nog geen recent bekeken producten

Mammut is een van oorsprong Zwitsers bedrijf dat alpine en trekking materiaal maakt. In 1862 werd door Kaspar Tannar de basis voor het bedrijf gelegd toen hij begon met het maken van touwen. Ruim 30 jaar later neemt zijn zoon Oscar het stokje over en begint hij in de jaren daarna met het moderniseren van de touwindustrie van zijn vader. 

 

In 1943 wordt het Mammut merk geïntroduceerd in combinatie met het welbekende logo waarop een mammoet te zien is, symbool voor kracht en sterkte. Eind jaren ’70 lanceert Mammut een nieuwe lijn Gore-Tex producten met onder andere jassen en broeken. Enkele jaren later volgen slaapzakken, fleechevesten, thermo-ondergoed, klimharnassen en carabiners. Ook wordt schoeisel toegevoegd aan het assortiment in de jaren 2000.

 

Het merk is een van de meest geziene merken in de Alpenlanden en dat is niet verassend. Al decennia lang zijn de producten van Mammut van hoogwaardige kwaliteit en legt het merk een nadruk op functionaliteit. Dankzij de strenge kwaliteitscontroles van Mammut kun je veilig en gerust op stap in de bergen.