GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOUR in onze winkels

365 DAGEN bedenktijd*

Alleen online
Marker Ski Crampon 74MM Zwart
Kleur: Zwart
Zwart
Eén maat
59,95

Levering uiterlijk woensdag 25 september

Op voorraad in de winkel?
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen

Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 25 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop

Wintersporten was 50 jaar geleden nog een heel ander verhaal. Skileraar Hannes Marker, die zag hoeveel ongelukken er gebeurde op de piste door onder andere slecht materiaal, besloot de risico’s verbonden aan skieën te verminderen. Hij richtte het bedrijf Marker op, waarmee hij een techniek ontwierp die ervoor zorgde dat het been van een skiër automatisch zou losschieten in geval van nood. Deze nieuwe binding werd gepresenteerd in 1952 en markeerde het begin van een nieuw wintersporttijdperk, waarin vele ontwikkelingen zouden volgen.  

 

Hoewel de verkoop van deze binding meteen goed liep, bleef Hannes zijn bindingen ontwikkelen. In 1960 kwamen de Telemat en de Rotamat op de markt, die verschillende oorzaken van ongelukken wegnamen. Door de nieuwe materialen en technologieën die werden ontwikkeld, bleef Marker zijn bindingen doorontwikkelen. Dit resulteerde in bindingen van zulke kwaliteit dat top-skiërs van over de hele wereld op Marker hun overwinningen behaalden: onder andere Maria Walliser, Katja Seizinger en Marc Girardelli.

 

Anno nu heeft Marker zichzelf er op toegelegd een product te ontwikkelen wat voldoet aan de behoeften van skiërs uit de 21e eeuw en ervoor te zorgen dat zelfs onder extreme omstandigheden een soepele ski-ervaring is gegarandeerd.