GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOUR in onze winkels

365 DAGEN bedenktijd*

Alleen online
Mountain Hardwear Outpost 2 Tent Donkerrood/Middengroen
Mountain Hardwear Outpost 2 Tent Donkerrood/Middengroen
Mountain Hardwear Outpost 2 Tent Donkerrood/Middengroen
Mountain Hardwear Outpost 2 Tent Donkerrood/Middengroen
Mountain Hardwear Outpost 2 Tent Donkerrood/Middengroen
Mountain Hardwear Outpost 2 Tent Donkerrood/Middengroen
Mountain Hardwear Outpost 2 Tent Donkerrood/Middengroen
Kleur: Donkerrood/Middengroen
Donkerrood/Middengroen
Eén maat
749,95

Levering uiterlijk woensdag 25 september

Op voorraad in de winkel?
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
 • Materiaal binnentent: Nylon
 • Materiaal grondzeil: Nylon
 • Afmetingen verpakking (cm): 18 x 61
 • Aantal stokken: 3
 • Materiaal tentstokken: DAC Featherlight NSL
 • Aantal personen: 2
 • Gewicht (g): 2445
 • Hoogte binnentent (cm): 105
 • Aantal seizoenen: 4 (winter)
 • Ventilatie openingen: Ja
Productcode: MAABC90027

 

 

Liever de tenten in het echt zien?

Bij Bever Houten vind je de grootste permanente indoor-tentenshow van Nederland. Bekijk en ervaar de kleinste solotenten tot de grootste familietenten in één ruimte. 

Bever Basecamping Stores

In zes van onze winkels hebben we het hele seizoen een compleet kampeerassortiment! Ben jij op zoek naar nieuwe gear of heb je nog nooit gekampeerd? Onze experts helpen je met het uitzoeken van de meest geschikte tent, slaapzak, slaapmat en andere kampeeruitrusting.

Tentonderhoud

Ook je tent heeft zo nu en dan onderhoud nodig. UV-straling, die zomers ongenadig het tentdoek bewerkt, kan invloed hebben op de levensduur van de tent. Zo zal de van fabriekswege aangebrachte impregnering van het katoenen doek gaan slijten en de waterafstotendheid van het doek tenietdoen. Af en toe je tent schoonmaken kan ook geen kwaad. Kleine scheurtjes in het tentdoek of grondzeil kunnen eenvoudig gedicht worden met Seam Grip of Tear Aid. Dus wil jij je tentdoek repareren of reinigen? 

Grondzeil of footprint

Een footprint of extra grondzeil beschermt je tent tegen beschadigingen en lekkage van onderaf. Daarnaast helpt het condensvorming op de binnenkant van het tentdoek voorkomen, vooral op vochtige ondergronden.

 

 


Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

 • Gratis verzenden vanaf 25 euro
 • Gratis retour in onze winkels
 • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop

Het jonge merk Mountain Hardwear werd opgericht in 1993 door een klein groepje outdoor pioniers. Ze zagen hoe de outdoor industrie veranderde en zich steeds meer ging richten op minder technische gebruikers van de producten. Om te zorgen dat ook de echte outdoor atleten aan hun trekken konden komen, besloten ze Mountain Hardwear op te richten.

De afgelopen 20 jaar heeft de onafhankelijkheid van het bedrijf in combinatie met hun doel om het anders te doen voor innovatie in outdoor kleding en materiaal gezorgd. Je ziet meer expeditie tenten van Mountain Hardwear op 8000 meter hoogte dan van enig ander merk.  

 

Mountain Hardwear heeft door de jaren heen verschillende revolutionaire producten op de markt gezet, zoals de eerste op de naden getapete softshell-jassen en de tenten met 180° uitzicht. De ontwerpen zijn praktisch, origineel en van topkwaliteit. Professionele klimmers en andere Outdoorsporters hebben de gear en de sportkleding van Mountain Hardwear ontdekt; ook beginnende pioniers en liefhebbers van de natuur zullen veel en langdurig plezier beleven aan de Mountain Hardwear materialen.