GRATIS LEVERING

 vanaf € 30,-

GRATIS RETOUR

 in onze winkels

365 DAGEN

 bedenktijd

Alleen online
MSR WindBurner Combo System Gaskookstel Geen kleur
MSR WindBurner Combo System Gaskookstel Geen kleur
MSR WindBurner Combo System Gaskookstel Geen kleur
MSR WindBurner Combo System Gaskookstel Geen kleur
Kleur: Geen kleur
Geen kleur
Eén maat
269,95

Levering uiterlijk donderdag 28 maart

Op voorraad in de winkel?
De MSR WindBurner Combo System Gaskookstel is een combinatie van de ultra-efficiënte prestaties van de WindBurner stove technologie en de ultieme hulpmiddelen voor het buiten koken. Een keramisch gecoate 2.5 liter sauspan en een 8" koekenpan bieden de mogelijkheid om te sudderen en te koken voor kleine groepen en zijn volledige compatible met alle WindBurner kookgerei. De winddichte stralingsbrander en drukregelaar handhaven hun prestaties onder alle weersomstandigheden.

Alle componenten passen in elkaar voor eenvoudig en efficiënt transport, inclusief ruimte voor de 226gr gasbus (apart verkrijgbaar). Het systeem heeft een snellere kooktijd en meer brandstofefficiency dan de conventionele branders. De keramische coating in de pannen zorgt voor anti-aanbak en is makkelijk schoon te houden. De pannen hebben een ring die de warmte vasthoudt. Tevens is de brander zeer stabiel en is de pan zelf-centrerend. Inclusief deksel met vergrendeling en Talon handvatten aan de pannen.
  • Gewicht (g): 823
  • Kooktijd 1L (min): 6
  • Brandtijd (min): 95
  • Piëzo ontsteking: Nee
  • Inclusief Windscherm: Nee
  • Aansluiting gasbrander: Schroef
Productcode: MECDC80007

Alternatieven voor dit product


Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 30 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop

In 1969 begon Larry Penberthy met zijn eenmansbedrijfje Mountain Safety Research, bedoeld om de veiligheid van klimmen te vergroten. Het achterliggende idee dat hij had was dat beter, veiliger en betrouwbaarder materiaal de sleutel is tot het meemaken van grotere avonturen.

 

Vanuit dat idee ontstond een outdoorbedrijf dat de manier waarop mensen buiten zijn voorgoed heeft veranderd. Met de kennis van vandaag probeert het team van MSR nog steeds betere oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar de bergen ons voor stellen. Wat 35 jaar geleden begon als een eenmansbedrijfje is uitgegroeid tot een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van de beste buitensportproducten op het gebied van koken, waterzuivering, tenten en sneeuwschoenen. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten