Dit product is helaas uitverkocht, maar hier zijn een paar alternatieven:

Sale 2019
Newland Lermoos Vest Zwart/Wit
Newland Lermoos Vest Zwart/Wit
Newland Lermoos Vest Zwart/Wit
Newland Lermoos Vest Zwart/Wit
Newland Lermoos Vest Zwart/Wit
Newland Lermoos Vest Zwart/Wit
Dit product is niet meer beschikbaar
De Lermoos is een technische full zip top met twee ritszakken van Newland. Het vest biedt je alle comfort die je nodig hebt om buiten in de kou actief bezig te zijn. Draag hem onder je jas tijdens het wintersporten of tijdens je winterse fietstochten of als buitenlaag tijdens intensieve sporten buiten in de kou.

Dit artikel is gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal heeft vele functionele eigenschappen, zo biedt dit lichtgewicht materiaal een hoge warmteregulatie en heeft het een hoge ademende werking. Bij actief gebruik kan het transpiratie goed afvoeren. Het materiaal is antibacteriëel en hypoallergeen dus laat geen nare geuren en kleuren achter en veroorzaakt geen allergische reacties op de huid.

Naast al deze functionaliteit heeft deze top een uniek design doordat het polypropyleen op een speciale manier wordt geweven. Deze manier van weven heet 'jaquard', wat wil zeggen dat er meerdere kleuren garen met elkaar worden verweven. Kortom, een ontzettend functioneel product wat er ook nog eens leuk uit ziet door het unieke design.
  • Waterdicht: Nee
  • Model: Heren
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Geurbestendig: Ja
  • Ademend: Ja
  • Sneldrogend: Ja
Productcode: BFBCD70013
Je hebt nog geen recent bekeken producten