basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 50 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Nike Show X1-R

Een zonnebril voor de fanatieke sporters onder ons. Een comfortabele pasvorm en optimaal grip gecombineert met een sportief design en helder zicht.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

De Show X1-R van Nike is een stoere sportieve zonnebril voor atleten, maar door het moderne stijlvolle design is de bril gelukkig ook geschikt om in het dagelijks leven te gebruiken. De bril biedt grip, stabiliteit en comfort door middel van de verstelbare pootjes. De bril is gebaseerd op de gepatenteerde Nike Max 8 Base Sport Wrap Frame Design technologie die zorgt voor een maximale dekking en een zeer duidelijk beeld met bescherming en minimalisering van interferentie vanuit alle hoeken.

Omdat deze bril gemaakt is voor de meest actieve mensen onder ons, is de bril voorzien van een aanpasbare geventileerde neusbrug voor betere stabiliteit en het reduceren van condens.
De bijgeleverde brillendoos zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen als je de bril opbergt.
Al met al is deze bril van Nike een zeer goede zonnebril voor de sportieve gebruiker.

  • Model: Unisex
  • Lichtdoorlatendheid %: 18
  • Cat. 3: Ja
  • Verwisselbare lenzen: Ja
  • Type zonnebril: Sport

  • UV-filter: ja
  • Verstelbare en flexibele brilpootjes
  • Met opbergetui
Productcode: NDBDD42019

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 

Al meer dan 50 jaar is Nike een gevestigde naam in de sportwereld. Opgericht in 1964 als Blue Ribbon Sports begon het bedrijf met het verkopen van schoenen van de Japanse schoenmaker Onitsuka Tiger. In 1971 werd de naam van het bedrijf omgezet naar Nike, de Griekse godin van de overwinning. Tegen die tijd was het bedrijf klaar voor het lanceren van een eigen schoenenlijn, waar ook het nieuwe logo op stond.

 

Begonnen met het verkopen en maken van schoenen, is Nike nu een merk dat een grote verscheidenheid aan producten geschikt voor allerlei sporten verkoopt. In het Nike Explore Team Research Lab wordt onderzoek gedaan met als doel sportuitrustingen te innoveren. Naast productontwikkeling ondersteunt Nike verschillende projecten om kinderen te betrekken bij sport en proberen ze duurzaam te produceren.

Je hebt nog geen recent bekeken producten