basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Nite Ize Steelie HobKnob Kit

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

Met de Nite Ize Steelie Hobknob creëer je snel een handvat en een steun voor je tablet, e-reader of smartphone. Houd je tablet veilig omhoog tijdens een presentatie zonder dat je vingers voor het scherm zitten, of zet hem schuin op het aanrecht zodat je makkelijker instructies kunt volgen.

Maak simpelweg het onderstel vast aan je tablet met de stevige maar makkelijk verwijderbare plakstrip en verbind de magnetische steun/handvat met het onderstel. Het onderstel zelf is ook magnetisch waardoor je de tablet, e-reader of smartphone vast kunt maken aan metalen oppervlaktes zoals koelkastdeuren, stellingkasten, kluisjes en gereedschapskisten.

De Steelie Magnetic Hobknob bevat een sterke magneet. Deze magneet is veilig voor gebruik met telefoon of tablet. Houd hem echter wel weg bij producten zoals pacemakers, credit cards en computer harddisken.

  • Gewicht: 44 g
  • Materiaal: Aluminium, staal
  • Afmetingen: 4,3 cm x 3,5 cm x 3,5 cm
  • 3M VHB plakstrip

 

Productcode: MEDDC42066

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

Het begon allemaal toen Rick Case in 1989 tijdens het vissen ’s nachts zijn zaklamp in het water liet vallen en een geniaal idee had: een zaklamp die je op je hoofd kon zetten. De zogeheten Headband Mini Flashlight Holder was het resultaat. Van dit eerste product is Nite Ize gegroeid naar een bedrijf dat innovatieve producten produceert van hoge kwaliteit. Gedreven door het eerste idee van Rick Case, probeert Nite Ize nog steeds vernieuwende producten op de markt te zetten.

Je hebt nog geen recent bekeken producten