basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Oakley Brillendoos Large Soft Vault

Geen geplette zonnebrillen meer met dit robuuste etui.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}
Met de Oakley Large Soft Vault bescherm je je optiek in deze met nylon versterkte lichtgewicht brillendoos. Geschikt voor de modellen Antix, Bottlecap, C-Wire, Canteen, Crosshair, Crosshair 2.0, Dartboard, Dartboard L, Dispatch, Eyepatch, Fuel Cell, Gascan, Hijinx, Holbrook, Inmate, Monster Dog, Monster Pup, Montefrio, Pit Bull, Probation, Scalpel, Sideways, Straight Jacket (2007), Ten, and Twenty.

  • SKU#: 07-025
Productcode: NDBFA42002

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

Oakley's bescheiden start vond plaats in 1975 toen "gekke wetenschapper" Jim Jannard vanuit zijn garage crossmotorhandvatten ging maken, op basis van een eerste investering van slechts $300. In de decennia sindsdien is Oakley opgeklommen tot de wereldleider in ontwerp, technologie en prestatie in niet alleen brillen, maar ook kleding, accessoires en audio-producten met grensverleggende innovaties.

 

Jannard's visie om een naam te creëren die synoniem is met grootsheid wordt dagelijks bereikt danzkij een team van atleten, ontwerpers, fans en merk-ambassadeurs die het merk als hun eigen beschouwen. Samen weten de mensen die Oakley vertegenwoordigen de verwachtingen van de industrie en de wijze waarop ze worden gebruikt consistent te overtreffen.  

 

De Oakley-lijn omvat hoogwaardige sport-specifieke brillen die nodig zijn om op de top van je kunnen te presteren tot zonnebrillen die als enige bedoeling hebben je er net zo goed uit te laten zien als je je voelt. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten