basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 50 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Optimus Fuel Bottle 1.0L Brandstoffles

Handige fles voor het veilig vervoeren van vloeibare brandstoffen.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}
Optimus brandstofflessen zijn geschikt voor het vervoeren en onder druk zetten van vloeibare brandstoffen. Dankzij een uniek verhardingsproces zijn deze flessen stevig en duurzaam en toch verrassend lichtgewicht. Voorzien van een kindveilige schroefdop.
  • Gewicht (g): 159
  • Inhoud (l): 1
  • Hoogte (cm): 26
  • Breedte (cm): 8

  • Kindveilige schroefdop
  • Transport van vloeibare brandstof
  • Alleen geschikt voor Optimus branders
Productcode: MECFC42001

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 

Al meer dan een eeuw staat de naam Optimus synoniem voor betrouwbare kooktoestellen en slimme accessoires.  Opgericht in Stockholm in 1899, heeft het bedrijf gedurende zijn lange bestaan vele technische standaarden neergezet. Daarnaast hebben ze vele prijzen gewonen en zijn ze onderdeel geweest van ontelbare expedities.  

 

Voor vele veeleisende gebruikers zijn de gas-, multifuel en hybride branders van Optimus hun eerste keuze - en terecht: gebonden door de traditie van hun naam, worden Optimus-producten doorlopend herontwikkelt voor verdere verbetering. Naast hun high-performance modellen, zijn ook de ware klassiekers in hun assortiment terug te vinden. Zoals de Optimus Svea, die naast andere modellen, nog altijd succesvol is na meer dan 70 jaar op de markt te zijn en geniet van een cultstatus onder fanatieke buitensporters. 

 

Ongeacht of het een langlopend bewezen product is of een superlichte nieuwkomer, voor kamperen, bivaks of expedities is de betrouwbare en stijlvolle Optimus-collectie al snel favoriet - en uiteraard een betrouwbare drijfveer voor een volgend avontuur.

Je hebt nog geen recent bekeken producten