basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

NU 4E ARTIKEL GRATIS Actie geldt NIET op boeken, kaarten, cadeaukaarten, elektronica. Actie loopt t/m zondag 29 juli 2018

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Ototo Nessie Pollepel

Spot het Monster van Loch Ness in je eigen soep

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}
Deze schattige soeplepel Nessie van Ototo is een ware hit! De vorm van de lepel is gebaseerd op het legendarische Monster van Loch Ness. Nessie heeft pootjes waardoor ze rechtop kan staan op het aanrecht of in de pan, daarnaast is ze 100% voedselveilig en vaatwasserbestendig.
  • Gewicht (g): 51
  • Lengte (cm): 28

  • Materiaal: kunststof
Productcode: OCAEC52004

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

Ori Saidi en Daniel Gassner ontmoetten elkaar in Tel Aviv bij ascola School of Art and Design in 1999. Het was het begin van een mooie vriendschap. Terwijl op school zaten, ontwierpen ze een lamp- een project dat later het prototype voor één van OTOTO’s bestsellers zou worden.

 

In 2004 besloten ze een design studio samen te openen, en noemde het OTOTO. In het Hebreeuws betekent dit ‘ieder moment nu’ en dit moet uitstralen dat er elk moment iets nieuws en spannends kan gebeuren. Een goed idee kan op elk moment opkomen.

Ze begonnen op een kleine schaal met het produceren van producten, maar werden steeds groter. Nu zijn hun producten wereldwijd verkrijgbaar. De vrienden blijven op zoek naar nieuwe ideeën om nieuwe creatieve producten met iedereen te kunnen delen.

Je hebt nog geen recent bekeken producten