basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 50 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Reef Rover XT3

Geniet optimaal van je vrije momenten

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

Geniet optimaal van je vrije momenten op deze Reef Rover XT3 slippers voor de moderne man. Door de goede eigenschappen van de gebruikte materialen, zoals het aangename comfort, is dit een allrounder pur sang. Draag hem tijdens avonturen in binnen- en buitenland en ervaar het comfort van het voetbed.

Het zachte, voorgevormde voetbed geeft je een goede demping en vormt zich naar jouw voeten. Water is geen vijand voor de Rover XT3, zowel de zool als het bandje van textiel kunnen tegen een spatje. De Swellular technologie in de onderzool geeft je ook nog eens een goede grip op een natte of gladde ondergrond. Alles bij elkaar maakt dit de Rover XT3 een veelzijdige teenslipper.

  • Model: Heren
  • Zool: Rubber
  • Bovenmateriaal: Texielen banden
  • Voering schoen: Textiel
  • Categorie schoenen: Slippers
Productcode: IBBAC60005

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 

Het merk Reef is ruim 30 jaar geleden ontstaan uit een idee van de broers Fernando en Santiago Aguerre. Deze twee ondernemende mannen uit Zuid-Amerika hadden een voorliefde voor de surf- en strandcultuur. Het idee? Een kwalitatieve, actieve lifestylesandaal. Om hun idee te verwezenlijken verhuisden de broers naar Zuid-Californië om hun merk op te zetten. In 1984 werden de eerste iconische Reef sandalen geproduceerd.  

 

Anno nu is Reef een bloeiende onderneming met de “Just Passing Through” mentaliteit van een surfavontuur. Reef maakt continu kwalitatief maar comfortabel schoeisel en surfkleding voor een actieve levensstijl. De Reef producten zijn eco-vriendelijk en het merk blijft voortdurend streven om onze omgeving te verbeteren. Voor ieder wat wils met een vleugje surf en een relaxed gevoel. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten