basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 50 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Reef Slim Ginger Slipper Dames

Eenvoudige, maar zeer comfortabele slipper waar je zonder problemen uren op kunt lopen.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

Met het moderne, slanke design van de Reef Ginger teenslipper komen jouw gebruinde zomervoeten extra goed uit de verf. Je hebt toch niet voor niets zo je best gedaan op die zomerse kleur. De flexibele spongezool zorgt ervoor dat je zowel over het strand als door de stad urenlang comfortabel kunt struinen, zonder dat je zere voeten krijgt. Dus of je nu gaat strandjutten langs de kust, of gaat schatzoeken op die leuke vintagemarkt, met de Reef Ginger teenslipper doe je het in stijl.

  • Model: Dames
  • Zool: Rubber
  • Categorie schoenen: Slippers
Productcode: IBABC70006

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 

Het merk Reef is ruim 30 jaar geleden ontstaan uit een idee van de broers Fernando en Santiago Aguerre. Deze twee ondernemende mannen uit Zuid-Amerika hadden een voorliefde voor de surf- en strandcultuur. Het idee? Een kwalitatieve, actieve lifestylesandaal. Om hun idee te verwezenlijken verhuisden de broers naar Zuid-Californië om hun merk op te zetten. In 1984 werden de eerste iconische Reef sandalen geproduceerd.  

 

Anno nu is Reef een bloeiende onderneming met de “Just Passing Through” mentaliteit van een surfavontuur. Reef maakt continu kwalitatief maar comfortabel schoeisel en surfkleding voor een actieve levensstijl. De Reef producten zijn eco-vriendelijk en het merk blijft voortdurend streven om onze omgeving te verbeteren. Voor ieder wat wils met een vleugje surf en een relaxed gevoel. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten