GRATIS LEVERING

 vanaf € 30,-

GRATIS RETOUR

 in onze winkels

365 DAGEN

 bedenktijd

Alleen online
Tablet Sleeve Large
Kleur: Zwart
Zwart
Eén maat
21,95

Levering uiterlijk zaterdag 22 december

Op voorraad in de winkel?

De Sea to Summit Tablet Sleeve large is een plat model ontwerp voor een maximale bescherming met minimale opbergruimte.

De buitenkant is gemaakt van EVA schuin en de houder van sterk waterdicht Ultra Sil materiaal. Past op onder andere iPad ( 1st, 2de, 3de, en 4de generatie, iPad Air, LG G pad 8,3 , HP Slate, Sony S, LG Slate.


Klantenservice & voordelen

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Bever voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 30 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop

Alternatieven voor dit product

In 1984 beklom een groep klimmers van het vlakste continent ter wereld, Australië, de Mount Everest. Via een compleet nieuwe route langs de noordzijde bereikten ze de top. Bij terugkomt realiseerde één van de klimmers, Tim Macartney-Snape, dat nog nooit iemand de volledige 8,848 kilometers had geklommen, omdat bijna iedereen vertrekt vanuit Kathmandu (1,350 kilometer). Zes jaar later keerde hij terug naar Everest om de volledige 8,848 kilometer te beklimmen. Hij startte vanuit de Golf van Bengalen en vier maanden later stond hij weer op de top. Tim’s poging werd de Sea to Summit expeditie genoemd.  

 

Terug in Australië besloot Tim zich te verenigen met zijn klimvriend Roland Tyson om samen een outdoorbedrijf te beginnen gebaseerd op hun kennis. Het doel was slimme, betaalbare maar toch van goede kwaliteit gemaakte producten op de markt te zetten. Vandaag de dag levert Sea To Summit innovatief materiaal aan outdoor-fans van over de hele wereld. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten