basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

NU 4E ARTIKEL GRATIS Actie geldt NIET op boeken, kaarten, cadeaukaarten, elektronica. Actie loopt t/m zondag 29 juli 2018

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Sea To Summit Ultra Mesh 30L XXL Stuff Sack

Ultralichte opbergzakken voor op reis.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

De UltraMesh Stuff Sacks van Sea to Summit zijn één van de lichtste opbergzakken die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardig 15 denier nylon, wat resulteert in een sterk maar licht materiaal. Hierdoor zijn deze zakken 45% lichter dan bijvoorbeeld de UtraSil Stuff Sacks van Sea to Summit.

  • Gewicht (g): 20
  • Inhoud (l): 30
  • Hoogte (cm): 55
  • Breedte (cm): 26
  • Materiaal buitenzijde: 15D Multifilament Nylon Mesh
Productcode: OAAED60004

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

In 1984 beklom een groep klimmers van het vlakste continent ter wereld, Australië, de Mount Everest. Via een compleet nieuwe route langs de noordzijde bereikten ze de top. Bij terugkomt realiseerde één van de klimmers, Tim Macartney-Snape, dat nog nooit iemand de volledige 8,848 kilometers had geklommen, omdat bijna iedereen vertrekt vanuit Kathmandu (1,350 kilometer). Zes jaar later keerde hij terug naar Everest om de volledige 8,848 kilometer te beklimmen. Hij startte vanuit de Golf van Bengalen en vier maanden later stond hij weer op de top. Tim’s poging werd de Sea to Summit expeditie genoemd.  

 

Terug in Australië besloot Tim zich te verenigen met zijn klimvriend Roland Tyson om samen een outdoorbedrijf te beginnen gebaseerd op hun kennis. Het doel was slimme, betaalbare maar toch van goede kwaliteit gemaakte producten op de markt te zetten. Vandaag de dag levert Sea To Summit innovatief materiaal aan outdoor-fans van over de hele wereld. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten