basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 50 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Senz Automatic Print Paraplu

Deze sterkste paraplu bedien je met één druk op de knop.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

De Senz Automatic bedien je met slechts één hand: deze opvouwbare stormparaplu opent met een druk op de knop. De voordelen zijn enorm! Op het laatste moment op de trein springen? In het midden van een plensbui naar buiten moeten? Geen probleem! De Senz Automatic opent en sluit snel en gemakkelijk. Door het aerodynamische design is deze paraplu ook geschikt om tijdens de grootste regen- en stormbuien (tot 80 km/u) te gebruiken.

De Senz Automatic heeft een automatisch openings- en sluitingsmechanisme. Om je paraplu te openen, maak je de strap los en druk je op de knop. En als je hem wilt opbergen, druk je weer op de knop om hem in te vouwen en weer in elkaar te schuiven.

  • Stormproof tot 80 km/u
  • Opent en sluit met 1 druk op de knop
  • UV-bescherming: UPF50+
  • Afmetingen scherm: 86 x 74 cm
  • Lengte: 56 cm (uitgevouwen) / 28 cm (ingevouwen)
  • Gewicht: 340 gram
Productcode: OCAJC60004

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 

senz° is het geesteskind van Gerwin Hoogendoorn, destijds student Industrieel Ontwerpen. Na een week waarin hij tijdens zwaar weer drie paraplu’s zag sneuvelen, besloot hij om zijn afstudeerproject te wijden aan de perfecte paraplu: een paraplu die opgewassen is tegen de natuurkrachten, in het bijzonder de wind. En dat is hem gelukt! 3400 jaar na de uitvinding van de paraplu in het oude Egypte, is er een nieuwe generatie paraplu’s!  Gerwin bedacht enkele zeer slimme oplossingen en besefte dat hij goud in handen had met zijn uitvinding.

 

Toen was het ook niet moeilijk meer om Gerard en Philip te overtuigen. Al snel volgde een ondernemersplan en werd het eerste prototype gemaakt, op de naaimachine van Gerwins oma! Ze besloten ervoor te gaan. Ze huurden, zonder enige ondernemerservaring, een kleine kantoorruimte en begonnen hun bedrijf. Zo zag senz° het levenslicht – waarbij de naam in het Engels letterlijk verwijst naar de wens dat senz° paraplu’s zinvol zijn!  Ongeveer een jaar later, in november 2006, brachten ze senz° op de markt. Omdat ze niet wisten hoeveel paraplu’s er nodig zouden zijn voor een succesvolle start, begonnen ze met 10.000 stuks. Door overweldigende internationale media-aandacht – van TV, radio, tijdschriften, kranten en blogs – was de voorraad al binnen negen dagen volledig uitverkocht!

 

Het eerste jaar werd een daverend succes. senz° stond vrijwel meteen op de kaart, mede doordat het bijna alle grote designprijzen won – red dot design award, iF design award (Gold), IDEA award (Gold), Good Design Award, Observeur Design Award (Star), Dutch Design Award -, en ga zo maar door. Sindsdien is senz° enorm gegroeid en inmiddels is het bedrijf actief in West-Europa, Noord-Amerika en Azië.

Je hebt nog geen recent bekeken producten