basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

NU 4E ARTIKEL GRATIS Actie geldt NIET op boeken, kaarten, cadeaukaarten, elektronica. Actie loopt t/m zondag 29 juli 2018

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Steripen Quantum Rapid Waterzuiveraar

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}
De Quantum Rapid Purification System van Steripen is een waterzuiveringssysteem dat je in zeer korte tijd voorziet van veilig en schoon drinkwater, waar je ook bent.

Het systeem combineert een Quantum UV-filter met een opvouwbare Rapid UVR waterfles en een 40 micron voorfilter. Deze revolutionaire technologie verkort significant de waterzuiveringstijd. De Quantum Rapid waterzuiveraar zuivert vier liter water in slechts 180 seconden.

  • Aantal UV-behandelingen: 3000
  • Flesadapter: Ja
  • Materiaal behuizing: Kunststof
  • Batterijtype: AA
  • Zilverimpregnering: Nee
Productcode: OBAPC70003

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

Miles Maiden is een fanatieke buitensporter. Hij was er van overtuigd dat er betere manieren waren om water te zuiveren dan met filters of chemische tabletten. Na jaren onderzoek naar UV-technologie, de techniek die ook wordt gebruik in grote waterzuiveringsinstallaties, ontstond er de eerste Steripen.  

 

In 1999 ontving Miles het eerste patent op het draagbare apparaatje wat de gebruiker overal verzekerd van schoon drinkwater.In 2011 werd het product door Time Magazine uitgeroepen tot één van de “Top 100 All-Time Gadgets”. Steripen levert de meest snelle UV waterzuiveraars die er zijn. De producten vernietigen virussen, bacteriën en protozoön in seconden tijd! Door de snelheid, effectiviteit en de draagbaarheid van de zuiveringsapparaten is het een ontzettend populair product onder backpackers en buitensporters. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten