GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOUR in onze winkels

365 DAGEN bedenktijd

Sale 2019
Tecnica Cochise 120 DYN Skischoen Zwart/Wit
Kleur: Zwart/Wit
Zwart/Witsale
499,95
374,96

Levertijd: kies eerst een maat

Op voorraad in de winkel?
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
De Cochise 120 DYN skischoen van Tecnica brengt je overal waar je naartoe wilt! De combinatie van een Triax 3.0 kunststof schacht, het Power Light Design en de Self Adjusting Mobility Cuff die een 42 graden bewegingsvrijheid biedt, biedt talloze voordelen, zonder overbodig gewicht.

De Quick Instep in combinatie met de lichtgewicht Lift Lock buckles maakt van het in- en uitstappen een piece of cake. Het geïntegreerde Lift-Lock-System is een echte highlight: de buckles zijn in een hoek van 45 graden geplaatst, waardoor de skischoen gemakkelijk aan en uit te trekken is. De shell en liner bieden verschillende aanpassingsmogelijkheden.

De pasvorm, performance en de lichtgewicht features van de Cochise 120 DYN maken het mogelijk om je grenzen in de sneeuw op te zoeken!
  • Model: Heren
  • Flex index: 120
  • Leest voorvoet (mm): 99
  • Klittenband sluiting: Ja
  • Loopstand: Ja
  • Custom Fit (binnenschoen): Ja

  • Compatibel met Alpine-bindings (ISO 5355)
  • Compatibel met Touring-bindings (ISO9523)
Productcode: PABBD80002

Accessoires en onderhoud

Haal het meeste uit je wintersportschoenen!

Wanneer je op wintersportvakantie bent, draag je waarschijnlijk voornamelijk je ski- of snowboardschoenen. Je bent heel de dag actief bezig en aan het einde van de dag zijn de liners van je schoenen vaak nat. Als je de volgende dag weer met droge en warme voeten op de piste wilt staan, is het belangrijk je wintersportschoenen goed te drogen. Laat ze daarom niet in de kofferbak of op de veranda staan. Maar haal de voering eruit, en laat deze drogen op kamertemperatuur of in een speciale droogruimte. Laat je niet verleiden de liners op de verwarming te leggen of droog te föhnen aangezien dit hem kan aantasten. De beste methode is om speciale schoendroger gebruiken die de schoen van binnenuit verwarmt. De volgende morgen heb je heerlijke droge schoenen en voeten.

En na je wintervakantie?
Maak de binnen- en buitenkant van de schalen na je vakantie goed schoon eventueel met wat mild afwasmiddel en laat ze drogen op kamertemperatuur. Reinig de voeringen met een vochtig doekje. Als alles goed droog is, zet dan de schoenen weer in elkaar. Bewaar je wintersportschoenen het liefst op een droge plaats in een schoenentas of -doos met de sluitingen om de plastic schaal zijn vorm te laten behouden. Doe geen proppen papier in de schoenen, want dat trekt omgevingsvocht aan.


Nog comfortabeler
De beste manier om het comfort van je wintersportschoen te vergroten, is om gebruik te maken van Superfeet of Sidas inlegzooltjes. Anatomisch gevormde zooltjes afgestemd op jouw voeten voor nog meer draagcomfort. Ben je een echte koukleum? Dan zijn de verwarmde inlegzolen van Sidas misschien wel een schot in de roos

Aanbevolen onderhoudsproducten

Alternatieven

Perfect hierbij


Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 25 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop
Je hebt nog geen recent bekeken producten

"Passion for the hard job and a continuous desire of growth and innovation are the most important values in my life." Giancalo Zanatta - Tecnica Founder

 

In 1960 richten twee broers, Giancarlo en Ambrosiano Zanatta, Tecnica Spa op. Ontstaan uit een bedrijf dat een lange weg kent en van een kleine ambachtelijke werkplaats voor het maken van laarzen groeit tot een internationaal bedrijf. Tecnica is een bedrijf met vakmanschap in huis dat schoenen produceert voor allerlei buitensporten. Voortdurende technische innovaties en een passie voor buitensport ligt aan de basis van onze filosofie. Momenteel vind je Tecnica producten over heel de wereld en hebben de producten hun sporen verdiend.