basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Teva Mush Mandalyn Wedge Ola II Slipper Dames

Wandel over wolken

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

De Teva Mush Mandalyn Wedge Ola II is een stijlvolle slipper met mooi kruisende banden in een klassieke stijl. Toch zorgt het gebruikte materiaal ervoor dat de slipper ook een sportief tintje heeft.

De zool, Teva Mush, is iets aangepast ten opzichte van het vorige model en is iets lager en compacter, zonder in te boeten aan comfort. Lopen op de Mush voelt als wandelen over wolken. Heerlijk voor op vakantie in Zuid-Europa, of gewoon tijdens een zonnige namiddag op het terras.

  • Model: Dames
  • Gewicht (g/paar): 204
  • Zool: Durabrasion
  • Bovenmateriaal: Polyester webbing
  • Voering schoen: Textiel
  • Categorie schoenen: Slippers
Productcode: IBABC60001

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

In 1984 werd op de Colorado Rivier, door een jonge riviergids de allereerste sportsandaal ontwikkeld en zonder dat hij het wist was dit het begin van een ware revolutie. Mark Thatcher ontwikkelde schoeisel dat nat mocht worden en steviger was dan zijn slippers. De Teva sportsandaal was geboren. In 1984 verkocht Mark zijn eerste model aan collega riviergidsen en een jaar later kwamen de sandalen in de schappen van een winkel te liggen. 

 

Vanaf dat moment kwamen de sandalen in een stroomversnelling van een soort die Mark nog nooit gezien had. Teva was geboren en inmiddels heeft het merk decennialang miljoenen mensen geïnspireerd om de wereld te ontdekken, om plezier te hebben, om te spelen in op en rond het water, om risico’s aan te gaan en om het uiterste uit het leven te halen. Dit is inmiddels alweer 30 jaar geleden en al die jaren biedt Teva innovatie en authenticiteit op het gebied van footwear.

Je hebt nog geen recent bekeken producten