basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 50 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Thule Bassinet Kinderwagen

Gemakkelijk te installeren.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}
Met de Thule Bassinet Kinderwagen verander je de Thule Sport Stroller gemakkelijk in een wandelwagen. Voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 maanden. De kinderwagen is gemakkelijk te installeren en verwijderen met het kliksysteem. Hij is plat in te klappen voor compacte opslag. Inclusief muggennet voor bescherming tegen de zon, wind en insecten.

  • Kliksysteem
  • Plat in te klappen
  • Inclusief muggennet
Productcode: QBAAD52059

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht, en sinds die tijd hebben wij er onze roeping van gemaakt om je de rest van je leven dichterbij de wereld en jouw passie te brengen. We zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen. Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat je de vrijheid hebt om jouw actieve leven vorm te geven.

 

We zijn overtuigd van de meerwaarde van een actief leven - of je nu in de stad bent of je in de prachtige natuur bevindt. Voor onze eigen gezondheid en geluk als menselijke wezens, en uiteindelijk ook vanwege ons respect en zorg voor de wereld om ons heen. Wat jouw passie ook is, wat je ook najaagt. Waar je ook heen gaat, wat je ook meeneemt. Met Thule ben je vrij om ten volle van jouw actieve leven te genieten. Bring your board. Bring your bike. Bring your skis. Bring your love.Bring your passion. Bring your dreams. Bring your life. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten