basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

NU 4E ARTIKEL GRATIS Actie geldt NIET op boeken, kaarten, cadeaukaarten, elektronica. Actie loopt t/m zondag 29 juli 2018

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Thule Console 2 opbergtas

Handig opbergtasje voor aan de Thule kinderwagen: alles voor het pakken hebt tijdens een loopje.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}
Bevestig aan je Thule kinderwagen voor twee kinderen deze handige Console 2 opbergtas op. Zo heb je belangrijke spullen altijd voor het pakken. Bij een sportieve wandeling willen jij of de kinderen natuurlijk wel wat drinken zo af en toe. Juist dan komen de ingebouwde bekerhouder in dit console goed van pas voor een drinkbeker of bidon. Het vak is voorzien van een ritssluiting zodat je belangrijke spullen veilig opbergt. Zoals je smartphone, en door de ingang voor een snoertje kun je luisteren naar je favoriete muziek.

Met een simpele handeling bevestig je dit brede rek aan de kinderwagen. Na de klik zit de console stevig vast en kun je hem gebruiken. De Console 2 van Thule is geschikt voor Thule kinderwagens voor twee kinderen.

  • Opbergvak met ritssluiting
  • Twee bekerhouders
  • Ingang voor koptelefoon
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Geschikt voor kinderwagen voor twee kinderen
Productcode: QBAAD42050

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht, en sinds die tijd hebben wij er onze roeping van gemaakt om je de rest van je leven dichterbij de wereld en jouw passie te brengen. We zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen. Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat je de vrijheid hebt om jouw actieve leven vorm te geven.

 

We zijn overtuigd van de meerwaarde van een actief leven - of je nu in de stad bent of je in de prachtige natuur bevindt. Voor onze eigen gezondheid en geluk als menselijke wezens, en uiteindelijk ook vanwege ons respect en zorg voor de wereld om ons heen. Wat jouw passie ook is, wat je ook najaagt. Waar je ook heen gaat, wat je ook meeneemt. Met Thule ben je vrij om ten volle van jouw actieve leven te genieten. Bring your board. Bring your bike. Bring your skis. Bring your love.Bring your passion. Bring your dreams. Bring your life. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten